Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin Elvan’ı olarak parlayan Hivda Zizan Alp şimdi ne yapıyor?

Sefirin Kızı dizisinin Elvan’ı olarak parlayan Hivda Zizan Alp şimdi ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon süren ve büyük de ilgi gören Sefirin Kızı dizisinde, izleyicileri çok etkileyen oyunculardan birisi de Hivda Zizan alp olmuştu. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2016 yılında Yeşil Deniz isimli dizi ile oyunculuğa başladı ve ardından da Fi dizisinde Ada karakteri ile dikkat çekti.

Hivda Zizan Alp’in popüler olmasını sağlayan dizi ise Engin Akyürek ile Neslihan Atagül’ü buluşturan, son döneminde Tuba Büyüküstün’ün de yer aldığı Sefirin Kızı dizisi oldu. Dizide etkili bir karakter olan Elvan’ı başarıyla canlandıran oyuncu, 2019 ile 2021 yılları arasında ekrandaki performansıyla en çok konuşulan genç isimlerden birisi olmuştu.

Hivda Zizan Alp, Sefirin Kızı dizisinin bitmesinin ardından gündemden düştü ve hayranları da ne yaptığı merak etmeye başladı. Geçen sezon Sana Söz isimli dizide Nazlı isimli karakter ile yedi bölüm ekranda kalan genç oyuncu, bir başka projeyle daha gündeme gelecek.

Sefirin Kızı dizisinin Elvan'ı olarak parlayan Hivda Zizan Alp şimdi ne yapıyor? 7

Amazon Prime Video’nun Türkiye’deki ilk yerli projesi olarak öne çıkan Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için anlaşma yaptığı ortaya çıkan oyuncu, Burcu Özberk ile Murat Boz ile birlikte aynı seti paylaşacak.

Romantik komedi filmi için ekip çok yakında sete çıkacak. Son hazırlıkları yapılan dizinin kadrosunda Şerif Erol, Selen Soyder, Devrim Yakut, Uğur Uzunel, Feridun Düzağaç gibi isimler de bulunuyor.

Yaz döneminde Seni Kalbime Sakladım isimli dizide Sevda Erginci ile birlikte başrolde yer alan Ekin Mert Daymaz’ın da kadrosunda yer aldığı ortaya çıkan Rüyanda Görürsün isimli sinema filminin dikkat çeken bir oyuncu kadrosu oluştu.

Hivda Zizan Alp’i yeniden ekranda görmek isteyen hayranları ise yeni bir dizi projesini beklemek durumunda kalacak. Genç oyuncu ise Rüyanda Görürsün isimli proje ile birlikte sinema kariyerinde bir ilki gerçekleştirecek. İlk kez bir sinema filminde rol alacak olan oyuncunun performansı şimdiden merak konusu oldu.