Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ile fotoğrafını paylaştı: Yakışıklı badyguardımla tanışın!

Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ile fotoğrafını paylaştı: Yakışıklı badyguardımla tanışın!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Kefaret’ dizisi final yapar yapmaz kısa bir tatil yaptıktan sonra saçlarını sarıya boyatarak yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkan yetenekli oyuncu Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz günlerde yapılan bir ödül törenine oğlu Osman Nejat ile birlikte katıldı.

Ünlü oyuncu, Cem Özer ile evliliğinden olan oğlu Osman Nejat ile beraber bir fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşarak “Yakışıklı badyguardımla tanışın çabuk” yazdı.

Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ile fotoğrafını paylaştı: Yakışıklı badyguardımla tanışın! 7

Güzelliğiyle ödül törenine damga vuran Nurgül Yeşilçay, yoğun olduğunu söyleyerek setten geldiğini ve yeniden sete döneceğini belirtti. ‘Kim Bu Aile’ adlı sinema filminin çekimlerini yapan Nurgül Yeşilçay filmde ‘Menekşe’ isimli bir pavyon şarkıcısına hayat verecek.

Filmde oyuncuya, Cengiz Bozkurt, Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya ve Altan Erkekli’nin de aralarında bulunduğu önemli isimler eşlik ediyor. Nurgül Yeşilçay ayrıca hayranlarına, film çekimleri tamamlanınca tiyatro sahnesinde buluşacaklarının müjdesini de verdi.