Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Leyla Lidya Tuğutlu paylaşımıyla yürek hoplattı!..

Ünlü oyuncu Leyla Lidya Tuğutlu paylaşımıyla yürek hoplattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak ‘Uyanış Büyük Selçuklu’ isimli dizide canlandırdığı ‘Elçin Hatun’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Leyla Lidya  Tuğutlu oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden.

Hareketli geçen Bodrum günlerinin ardından ünlüler de tatillerini sonlandırarak teker teker İstanbul’a dönmeye devam ediyor. Ancak bazı isimler, hala tatil modundan çıkmadı. O isimlerden biri olan oyuncu Leyla Lidya Tuğutlu son paylaşımıyla hayranlarının yüreğini hoplattı.

Ünlü oyuncu Leyla Lidya Tuğutlu paylaşımıyla yürek hoplattı!.. 7

İnstagram hesabından siyah bikinisiyle fotoğraflarını paylaşan Leyla Lidya Tuğutlu fotoğrafa  “Yazın son günlerinin tadını çıkarıyorum” notunu düştü. Instagram’da 2.5 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

‘Uyanış Büyük Selçuklu’ dizisinde asil bir soydan gelen bir Türkmen kızını canlandıran güzel oyuncu, dönem kıyafetleri içindeki hali, tavrı ve duruşuyla da  hayranlarının büyük beğenisini kazanmıştı. Hayranları oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor.