Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt güldürmeye geliyor!..

Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt güldürmeye geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Son Nefesime Kadar adlı dizide’ Mihri’ adlı bir polise hayat veren Nurgül Yeşilçay 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak final bölümüyle son kez ekranda olacak.

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay ikilisinin başrolde yer aldığı dizi hakkında kısa sürede final kararı alındı. Son Nefesime Kadar 5. bölümüyle final yapacak.

Nurgül Yeşilçay, geçen sezon yine aynı ekranda Kefaret isimli diziyle izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak bu sefer şans yanında değildi. Oyuncunun ekran macerası bu defa kısa sürdü.

Öte yandan ünlü oyuncu geçtiğimiz yaz aylarında Kim Bu Aile adlı bir sinema filminde rol almış hatta film için saçlarını sarıya boyatarak imaj değiştirmişti.

Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt güldürmeye geliyor!.. 70

Nurgül Yeşilçay’ın Cengiz Bozkurt ile birlikte başrolde yer aldığı komedi türündeki Kim Bu Aile filminin vizyon tarihi belli oldu.

Yapımcılığını CJ ENM Türkiye’nin yapığı Kim Bu Aile filmi 7 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak. Bedran Güzel’in yönettiği filmde, Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Fatih Al, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya’nın da aralarında bulunduğu güçlü oyuncu kadrosu yer alıyor.

Aile ve komedi türündeki Kim Bu Aile’de Nurgül Yeşilçay bir pavyon şarkıcısı olan ‘Menekşe’ye, Cengiz Bozkurt ise ‘Adem Komiser’ karakterine hayat verecek.

DasDas tarafından sahneye konulan Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyununda Afra Saraçoğlu ile birlikte sahne alan ve kadına şiddete dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, Son Nefesime Kadar adlı dram yapımla izleyiciyi duygudan duyguya sürükledi. Ünlü oyuncu, Kim Bu Aile ile bu defa güldürmeye hazırlanıyor.