Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde kötünün de kötüsü var dedirtiyorlar!

Mahkum dizisinde kötünün de kötüsü var dedirtiyorlar!

tarafından ker_def

Mahkum isimli Fox TV dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Her hafta etkili bölümlerle perşembe akşamlarının zirvesinde yer alan dizide yine önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun çok başarılı oyunculuk performanslarına sahne olan diziye bir katkı da Talat Bulut’tan geldi. Sinyor karakteri ile diziye katılan oyuncu, ustalığını sergilemeye başladı ve dizinin hikayesi şimdi daha da güzelleşti…

Mahkum dizisinde kötünün de kötüsü var dedirtiyorlar! 7

Talat Bulut’un gelişi ile birlikte hikayede büyük değişimler olmaya başladı. Özellikle de Fırat ile Barış’ın aynı kaderi paylaşmaları ve işbirliği yapmak durumunda kalmaları şaşırtıcı bir gelişme oldu. Dizinin senaristleri ekran başındaki izleyicilerin ilgisin çekmeyi her bölümde başarıyor.

Peki Mahkum dizisinin 24 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 15. yeni bölümünde neler olacak?
Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz.

Sözünün çiğnenmesinin öfkesini yaşayan Sinyor, bu meseleyi kökünden bitirmeye kararlıdır. Fırat’ın kalemi çoktan kırılmıştır.

Mahkum dizisi güçlü hikayesi ve etkili oyuncuları ile bu sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. 15. yeni bölüm de yine sadık izleyicilerden büyük beğeni toplayacaktır.