Ana sayfa Güncel Haberler Nurgül Yeşilçay’ın kendisi bile güzelliğine şaşırdı!

Nurgül Yeşilçay’ın kendisi bile güzelliğine şaşırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, İkinci Bahar dizisiyle tanındıktan sonra hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle hayranlarının övgüler yağdırdığı, ilgiyle takip ettiği isimlerden birisi oldu. Yeşilçay’ın rol aldığı yapımlar izleyenlerin de beğenisi ile izlendi ve izlenmeye de devam ediyor.

Yeşilçay, şu sıralar ekranda Kefaret dizisinde oynuyor. Fox TV’de yayınlanan dizide Zeynep isimli kızı kaçırılan bir kadına hayat veriyor. Başarılı performansı ile de yine hayranlarından övgüler almakta.

Nurgül Yeşilçay’ın sosyal medya hesabını takip edenler ise onun ne kadar esprili bir kişilik olduğunu biliyor artık. Yaptığı paylaşımlara düştüğü esprili notlar, kimi olaylar ve durumlara ironik bakış açısı da dikkat çekiyor.

Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi olan Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinin setinden de bol bol paylaşımlar yapıyor.

Son yaptığı instagram paylaşımlarından birisini de aşağıda görebilirsiniz. Dizi için mi yoksa bir başka çekim için mi hazırlandı bilinmez ama Nurgül Yeşilçay da makyaj sonrasında kendi haline övgü yapmış.

Nurgül Yeşilçay'ın kendisi bile güzelliğine şaşırdı! 25

“Makyaj bana çok yakışıyo” notuyla fotoğraflarını paylaşan oyuncuya hak vermemek elde değil! Saçı ve kıyafetiyle birlikte son derece şık ve güzelliği de ön plana çıkan pozuyla övgülere boğuluyor oyuncu.

Nurgül Yeşilçay'ın kendisi bile güzelliğine şaşırdı! 26