Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinden deprem bölgesine anlamlı destek!

Gönül Dağı dizisinden deprem bölgesine anlamlı destek!

tarafından ker_def

Anadolu bozkırında geçen hikayesi, usta oyuncu kadrosu ve değerlerimizi, geleneklerimizi güçlendiren senaryosuyla büyük beğeni toplayan TRT 1’in fenomen dizisi Gönül Dağı, deprem bölgesine yaptığı anlamlı destekle takdir topladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü 100. Bölümünü Feriye Palace’ta düzenlenen özel bir programla kutlayan Gönül Dağı’nın Yapım şirketi Köprü Film, o gecenin anısına deprem bölgesine AFAD aracılığıyla bağışta bulundu.

Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan ve tüm ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana seferber olduklarını belirten Gönül Dağı Yapımcısı Ferhat Eşsiz, “100. Bölüm kutlama yemeğimizde deprem bölgesinde de bizi severek izleyen ve her zaman yanlarında olduğumuz kardeşlerimizi hatırlatmak istedik. Biz her zaman onların yanlarında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Ancak burada önemli olan sanat dünyasının da buradaki kardeşlerimizi unutmaması ve bu tür desteklerin artarak devam etmesi” dedi.

Bozkırda üç kafadar amcaoğlunun girişimcilik hikayesiyle ilk bölümünden itibaren izleyicinin kalbine taht kuran “Gönül Dağı” dizisinin 100. Yıl kutlama yemeğine katılan TRT yönetimi, oyuncular ve teknik ekip de Yapımcı Ferhat Eşsiz’e bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür etti.