Ana sayfa Dizi Haberleri O gelinliğin altında ne vardı? Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’in küçük hilesi!

O gelinliğin altında ne vardı? Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’in küçük hilesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezonu bu hafta ekrana gelen 13. bölümüyle başladı. Dizi geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlamıştı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadıkları ve gerçek hayattan alınan dizi, yeni sezonda da iddialı hikayesiyle sürüyor.

Dizide Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir, bilindiği gibi daha önce romantik komedi dizilerinde sahne almıştı. Oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Zeynep rolüyle de büyük beğeni almakta. Dram dizisinde de kendisini ispatlayan oyuncu, performansıyla övgüleri topluyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizide İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçen Demet Özdemir, ekranda her ne kadar izleyenleri hikayesiyle hüzünlendirse de kamera arkasında durum bambaşka! Sosyal medyada kendisini takip edenlerin de bildiği gibi Özdemir, doğal, eğlenceli ve enerjik kişiliği ile adeta setin neşesi haline gelmiş.

Oyuncu, setten yaptığı paylaşımlarda bazen İbrahim Çelikkol’a, bazen de diğer oyunculara ya da set çalışanlarına takılıyor. Demet Özdemir’in son yaptığı paylaşım ise görenleri çok güldürdü.

Dizinin Ocak ayında ekrana gelen 2. bölümünde Mehdi ve Zeynep’in düğün sahnelerini izlemiştik. Bu sahnelerin çekimleri sırasında çekimi beklerken oyuncu elinde senaryo ile uyuyakalmış.

O gelinliğin altında ne vardı? Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir'in küçük hilesi! 8

Düğün sahnesi öncesinde gelinlikle bir odada yatağa uzanıp uyuklayan oyuncuyu setten bir kişi fotoğraflamış.
Demet Özdemir, bu fotoğrafı kendi instagram hesabının story bölümünden paylaştı. ‘Bir gelinin dramı’ etiketi konulan fotoğraftaki bir başka ayrıntı ise Demet Özdemir’in gelinliğinin içine pantolon ve çizmelerini giymiş olması.

Ocak ayında ve dışarda çekilen düğün sahnesinde oyuncunun üşümemek için önlem aldığı anlaşılıyor. Gelinliğin eteğinden görünmediği sahnelerde ayakkabılarını ve pantolonunu çıkarmadığı tahmin ediliyor.

Ancak bu durumun o dönemde ortaya çıkması sahnenin büyüsünü bozacaktı. Üzerinden çok zaman geçtiği için sahneyi trollese de kamera arkası küçük hilesi olarak anılacak sadece…

O gelinliğin altında ne vardı? Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir'in küçük hilesi! 9

İşte Ocak ayında yayınlanan dizinin 2. bölümündeki düğün sahnesi: