Ana sayfa Sosyal Medya Asya Arslan adını unutmayacaksınız! Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere çok sarsacak!

Asya Arslan adını unutmayacaksınız! Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere çok sarsacak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadakatsiz dizisinin yayınına kısa bir zaman kaldı. Kanal D için çekilen dizi, tanıtımlarıyla şimdiden şaşırtmaya başladı bile. 7 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan dizi, muhtemelen ilk bölümüyle de çok sarsacak…

Kocasının kendisini aldattığını düşünen bir kadının hikayesi ve sıradışı tavırlarını izleyeceğimiz dizi, BBC’nin orjinal dizisi olan Doctor Foster uyarlaması. İddialı dizide Asya Arslan’ı oynayan Cansu Dere, yine izleyenleri şaşırtacak ve hafızalara kazınacak bir rolle geliyor.

Sadakatsiz’in konusu kısaca şöyle; Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri… Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise 3 sezon Yasak Elma dizisinin yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt üstlenmekte. Senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı ‘’Sadakatsiz’’ dizisinde ayrıca Burak Sergen de rol alıyor.

Dikkat çeken fragman:

Cansu Dere, diziyle ilgili yaptığı açıklamada, aldatılan kadının tavrının pek de alışıldık olmadığını vurguladı ve tanıtımın büyük ilgi çektiği sözleri üzerine şunları söyledi: “İlgi çektiyse ne güzel, biz de ilk bölümü merakla bekliyoruz. Birazcık değişik bir şeyler yapıyoruz. Çok da başlamadan konuşmak istemiyorum. Önemli şeyleri söylememek adıyla, bakalım nasıl olacak. Aslında hayatın içinde olan bir hikaye. Kadın karakterimiz de beklediğimizin dışında davranıyor olabilir. Güçlü güçsüz bir şey diyemeyiz ama alıştığımızın bir şeyler sergileyecek diyebiliriz. ”

Hem tanıtımda Asya’nın herkesin içinde kocasının kendisini aldattığını söylemesi ve sonrasında herkesi şok eden açıklamaları, hayli ilginç ve şaşırtıcı bir dizinin geldiğini de gösterdi izleyenlere.

Cansu Dere, instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak dizinin başlama tarihini hatırlatıyor.

Asya Arslan⚡️#Sadakatsiz 7 Ekim Çarşamba @kanald ‘de @medyapimresmi @sadakatsizdizi

Asya Arslan adını unutmayacaksınız! Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere çok sarsacak! 7