Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O güzel ellerinden öperim! Necip Memili’nin duygulandıran sözleri!

O güzel ellerinden öperim! Necip Memili’nin duygulandıran sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandıran Necip Memili oldu… Annesi Emel Memili ile öğrencilik yıllarından bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, büyük beğeni topladı.

Annesine olan sevgisini cümlelere döken oyuncu, “Benim aşkım, Emelim” diyerek de annesine olan kalpten sevgisini bir kez daha gösterdi. Oyuncu, annesini görememekten de yakındı.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

“Emel Memili, çok özledim seni görmeyi, kalbine kuş kanatları deyesice kadın, anam. İyi ki iyi ki iyi ki diyorum, seni çok seviyorum, benim aşkım, Emelim benim… Anneler Günün kutlu olsun guzum, o yuvarlak yanacıklarından, o güzel ellerinden öperim seni, aşkım benim, iyi ki annemsin.”

O güzel ellerinden öperim! Necip Memili'nin duygulandıran sözleri! 7