Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ’un yıllardır hep bir yanı buruk, acısı büyük!

Pınar Altuğ’un yıllardır hep bir yanı buruk, acısı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Pınar Altuğ oldu… Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, derin acısını bir kez daha kelimelere döktü.

2 Eylül 1974 doğumlu olan Pınar Altuğ, 1991 yılında önce babasının vefatı ile derin bir acı yaşadı. Ardından da kanser olan annesini 27 Ocak 1999 tarihinde kaybetti. Anneler Günü’nde kızı Su ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu, içinin buruk olduğunu, özleminin büyük olduğunu ifade etti.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

“Anneler Günü’nde hep bir yanım buruk, annemi özlüyorum, çünkü ama dünyanın en güzel kelimesiyle hitap edilme sebebim kucağıma geldiği günden beri de anlamı çok başka. #Anne #AnnelerGünü ”

Pınar Altuğ'un yıllardır hep bir yanı buruk, acısı büyük! 7