Ana sayfa Sosyal Medya O haber ile Hande Erçel’i çok kızdırdılar!

O haber ile Hande Erçel’i çok kızdırdılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri düşmeye ve ilgi azalmaya devam ediyor. Ancak Fox TV’nin diziyi yaz aylarında da yayınlamak gibi bir düşüncesi va şu aşamada yapımın devam etmesi yönünde de bir duruşu var… Hande Erçel de, dizinin final yapacağına yönelik iddiaları yalanladı. Kameralara konuşan oyuncu, “Devam, her şey güzel gidiyor” diye konuştu.

Murat Can Akdoğan ile aşk yaşadığı iddiaları da son önemde magazin basınında çok konuşuldu.Erçel’i Akdoğan’ın babasının veto ettiği yönünde de iddialar vardı. Bu konuyla ilgili soruyu yanıtlayan oyuncu, şunları söyledi: “Gereksiz haberler. Sevgilim olduğunda yanımda görürsünüz. Hiçbir zaman sizden bir şey saklamadım. Yine saklamam. ”

Kendi ağzından duymadıkları sürece gazetecilerin bu tür haberler yapmaması ricasında bulunan oyuncu, bu tür iddiaların kendisi için güzel haberler olmadığını da belirtti. Hande Erçel, Akdoğan’ın babasından veto yediği ile ilgili iddialara da bir hayli kızmış anlaşılan… Oyuncunun sözleri ve tavrı bunu anlatıyor.

Hande Erçel, “Yani hiç gereksiz bir haber. Anladın mı beni” dedi. İyi olduğunu ve çalışmaya da devam ettiğini belirten oyuncu, evinin tadilatlarının da az kaldığını ifade etti. Röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.