Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan’dan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin perde arkasıyla ilgili gerçekler!

Pelin Karahan’dan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin perde arkasıyla ilgili gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, perşembe akşamı ilk bölümü ile yayınlandı ve izleyicileri de derinden etkiledi. Ahmet Kural ile partner olan ve yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapan Pelin Karalan, projede İnci karakterine hayat veriyor.

1963 yılının 21 Aralık günü, yani tarihe Kanlı Noel olarak geçen günün bir canlandırmasının yapıldığı ilk bölüm gözyaşları akıtılmasına neden olmuştu. Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulüm, katledilen insanlar, çocuklar, aileler… Yakın tarihimizin en acı olaylarına ışık tutan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, yüreklere işledi. İyi reytingler de alarak yayın hayatına güçlü başlayan dizide Pelin Karahan da oyunculuğu ile dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncu, Etiler de TV100 kamerası tarafından görüntülendi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne pandemi yasakları nedeniyle özel izin ile giriş yapabildiklerini belirten oyuncu, tüm testlerin yapıldığını ve koronavirüs için de yoğun tedbirler aldıklarını anlattı.

Kuzey Kıbrıs’a girişte test yapıldığını, 8 saat sonra sonuçlar çıktığını ve sık sık da test olduklarını, bu şekilde adaya giriş yapabildiklerini anlatan oyuncu, bu durumu da “Daha güvenli” diyerek ifade etti.

Pelin Karahan'dan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin perde arkasıyla ilgili gerçekler! 7

Set ortamından da bahseden oyuncu, “Güzel, çok profesyonel. İnanılmaz bir prodüksiyon var. Dönem çektiğimiz için kolay değil onu yansıtmak. Öyle bir yerde çekiyoruz ki, zaten her şeyi yaşıyor. Bizim de takviyelerimizle inşallah izleyiciye geçer diye düşünüyorum” dedi.

Ekip olarak kendilerini çok şanslı gördüklerinin de altını çizen Pelin Karahan, “Hep onu diyoruz, birbirimizi çok seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz. İnsan aile gibi oluyor, ailemizden çok onları görüyoruz. Herkes orada birbiri ile vakit geçiriyor. Kamera arkasın da öyle. Çok kalabalık bir ekip var. Ama inanılmaz mutluyuz. İşe de yansıyacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Can ve Ali Demir isimli iki oğlu bulunan oyuncu, çekimlerin ilk döneminde çocuklarının da yanında olduğunu, İstanbul ile KKTC arasında sıklıkla gidip geldiğini ifade etti.

Arada eşi Bedri Güntay’ın da sete geldiğini anlatan Pelin Karahan, çok heyecanlı olduğunu da şu sözlerle belirtti:

“İşin büyüklüğü ve gerçekçiliği de beni çok etkiliyor. Bu olayların gerçek olması, yani gerçek olayları anlatıyor olmamız. İşin dramatik tarafı da var tabii ki, acayip heyecanlıyım”