Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Mümtaz Taylan kötü haberi verdi! Kenan İmirzalıoğlu ile buluşmasından anlam çıkarmayın!

Ahmet Mümtaz Taylan kötü haberi verdi! Kenan İmirzalıoğlu ile buluşmasından anlam çıkarmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Mümtaz Taylan… Rol aldığı tüm yapımlara fark katan isim… Son olarak da Arıza dizisinde rol alan oyuncu, bugüne kadar birçok projede bulundu ve her işinde de ustalığını sergiledi… Show TV’nin Pazar akşamları yayınladığı Arıza, 11 Nisan akşamı 30. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizinin hayranları sosyal medyada Show TV’nin aldığı kararı eleştirmeye devam ederken, dizi için artık umutlar da tükendi.

Arıza’nın yeniden ekrana devam etme ihtimali yok. Dizi son iki bölümü ile birlikte final yapacak. Ahmet Mümtaz Taylan da final kararının net olduğunu muhabirlerin sorusu üzerine açıkladı. Oyuncu, “Arıza, haftaya son bölümü çekeceğiz. 30.bölümde bitecek” diye konuştu.

Ara Toplam isimli bir de kitap çıkartan oyuncu, hayatta kendi yolunda yürürken neyi, nasıl yaptığını anlattığı bir kitap ile hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncu, “Kendimi hesaba çektiğim bir şey. Öyle bir paylaşım” ifadesini kullandı. Gelen tepkilerin güzel olduğunu ve kitabının ilgi görmesinden de memnun olduğunu ifade eden Ahmet Mümtaz Taylan, sosyal medyadan gelen mesajların da keyfini çıkarttığını söyledi.

“Kendimi övecek halim yok, fazla konuşturma beni” diyerek de gülümseten oyuncu, Alef dizisindeki partneri Kenan İmirzalıoğlu ile buluşunca dizi hayranları bu durumdan bir anlam çıkartmıştı.

Acaba Alef dizisinin ikinci sezonu mu çekilecek? İşte bu soru ortada dururken Taylan ise, şöyle konuştu: “Biz Kenan ile zaman zaman buluşuyoruz. Hem iyi arkadaşız hem abi-kardeşiz. İş konuşmadık. Biz Kenan ile samimiyiz.”

Alef dizisinin ikinci sezonu ile ilgili kendisine gelen bir bilgi olmadığını da söyleyen oyuncu, Alef’in de çok sevildiğini ama yeni sezon konusunu bilmediğini belirtti.

Arıza dizisinden sonra yaz aylarında da çalışmaya devam edeceğini anlatan oyuncu, çalışırken dinlenen birisi olduğunu ifade etti.