Ana sayfa Dizi Arşivi O Hayat BenimDizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

O Hayat BenimDizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – O Hayat Benim, Pastel Film imzalı, yönetmenliğini Merve Girgin, Yıldız Hülya Bilban, Hamdi Alkan ve Sadullah Şentürk’ün yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci, Yelda Eroğlu, Can Sinan, Ali Ercivan, Serdar Soydan ve Yekta Torun tarafından kaleme alınan dram ve aşk türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir.  

Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Keremcem’in başrollerinde yer aldığı dizi çok etkileyici bir dram yapımıydı. Her ne kadar entrikaları nedeniyle çokça eleştirilse de, geniş bir izleyici kitlesine hitap etti. 131 bölüm ekranda kalan dizinin macerası tam 4 sezon sürdü. Dizi yurt dışında da büyük ilgi gördü. Toplam 36 ülkeye satılan O Hayat Benim, büyük bir başarı kazandı.

O Hayat BenimDizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: Fox TV
Yapımcı: Pastel Film
Türü: Dram- Aşk
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2014-2 Mayıs 2017
Mekan: İstanbul
Süresi: 110 -170 dakika
Müzik: ENC
Başrol: Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Keremcem
Oyuncular: Sinan Albayrak, Oya Başar,Cem Özer, Ahu Sungur, Ozan Güler, Ayşenaz Atakol, Zerrin Sümer, Neslihan Acar, Nesime Alış, Ayçin İnci, Aybüke Pusat, Beril Kayar, Erdal Cindoruk, Bahar Şahin, Yeşim Ceren Bozoğlu, İclal Aydın, Cem Kılıç, Zeynep Eronat, Birgül Ulusoy,  Nurşim Demir, Didem İnselel, Gülsen Tuncer, Şan Bingö, Güzide Arslan, Turgay Aydın, Süleyman Atanısev, Larissa Gacemer.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/ohayatbenim_fox
Instagram: https://www.instagram.com/ohayatbenimresmi/
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/ohayatbenim
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFLXe5d3gHLFLtNO7e3YPmA
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/O-Hayat-Benim/

TÜM HABERLER:

O Hayat Benim dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

O Hayat BenimDizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

‘Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma’ sloganıyla yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran O Hayat Benim dizisi unutulmaz diziler arasında ki yerini aldı. 4 sezon devam eden diziye yönelik senaryo noktasında çok eleştiriler yapıldı. Dramın ve entrikanın fazlasıyla abartılması ve gerçekçi olmaktan çıkması en çok yapılan eleştiriydi. Ancak 131 bölüm sürdüğünü ve çok geniş bir izleyici grubu tarafından takip edildiğini de hatırlatalım.

HİKAYESİ:

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır. Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

O Hayat BenimDizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Ezgi Asaroğlu (Bahar Demirci) 21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden gerçek hayatını bir türlü yaşayamamıştır. 62.bölümde gerçekleri öğrenince biraz hastalandı ve yıprandı. Hasret ve Mehmet Emir’e hemen alışamadı. 85. Bölümde annesi Hasret’i kaybetti. 100. Bölümde Deniz adında kızı oldu ama sonra öldü denildi ve kızı Efsun ve Sultan tarafından alındı.

Ceren Moray (Efsun Demirci) 21 yaşında, hoş, güzel ve dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. En bilinen özelliği, çok konuşması. Sürekli konuştuğu için ortalığı karıştırıyor. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, hatta Ateş ile birlikte olduğunu söyleyerek ikisini ayırmış ama bütün hepsi yalan olduğu ortaya çıkınca Bahar ile Ateş yeniden bir araya gelmiştir. Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılmaktadır. 39. bölümde İsmail ile birbirine aşık olurlar. 54. bölümde Bahar onu bırakıp Kıbrıs’a gidince psikolojisi bozulur, ciğerleri iflas eder ve hastalanıp hastaneye kaldırılır. Bahar bunu duyunca Kıbrıs’tan İstanbul’a kadar gelir. Efsun bunu hisseder ve iyileşip eski sağlığına kavuşur, fakat sonra tekrar hastalanır ve böbrek nakli için donör aranır ve bulunur. 62. bölümde Bahar gerçekleri öğrenince çok utanır. Daha sonra Efsun, Ardayla evlenir, oynadıkları evlilik oyunu gerçek bir aşka dönüşür. Tam bütün günahlar bitmiş güzel hayat kurmuşken teyzesi Sultan’ın Bahar’ın bebeği çalması uğruna yine kirli yüzüne döner.

Keremcem (Ateş German) Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Annesi ve babası daha o küçükken ölmüştür. Annesini öldürdüğü adamın kolundaki işareti görmüş ve 20 yıl sonra o adamı bulmuştur. Annesi ve babasının ölümünün arkasında saklanan bütün sırları çözmüştür. Ateş, Bahar’la tanışmadan önce, İsviçre’de Arzu adında bir kızla evliydi. Ateş ile Arzu, bir süre beraber yaşadıktan sonra kavga edip ayrılmışlardır. Sonra Ateş, Türkiye’ye dönmüş; ama Ateş gider gitmez Arzu Ateş’ten hamile kalmıştır. 5 yıl sonra, Arzu ve 5 yaşındaki oğlu Doruk, Ateş’i bulmak için Türkiye’ye yola çıkmışlar ve onu bulmuşlardır. Ateş oğlunu görür görmez, anlamıştır artık onsuz yaşayamayacağını. 80. bölümde Doruk ölünce çok yıpranmıştır. 100. Bölümde bir kızı olmuş ve trafik kazası muş ağır yaralanmış ve sonra Bahar’dan ayrılmıştır kendini Kenan’dan intikam almaya vermiştir.

Sinan Albayrak (Mehmet Emir Atahan ) 45 yaşında, iyi niyetli, sabırlı ve disiplinli bir baba. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyüktür. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlıdır. Ama daha sonra gerçek kızının Efsun olmadığını öğrenir. Bahar’ın babasıdır. Sonra Cemre adlı bir kadınla evlenir.

Oya Başar (Sultan Erdemli) Efsun’un teyzesi, 50 yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke vardır. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş hayatıdır. Hülya’dan ve Arda’dan nefret etmektedir. 66. bölümde Arda katil olunca Sultan ona ceza vermiş ve Arda’yı kullanmıştır. Onu ve Hülya’yı tehlikeli oyunların içine sürüklemiştir. Aynı zamanda 25 yıl önce bir bebek doğurmuş, bakamayacağı için kız kardeşi Nuran’a vermiştir. İlyas, bundan dolayı Nuran’a kızmıştır. İlyas daha sonra bebeği Ganimet’e vermiştir. Efsuna beraber Bahar’ın bebeğini çalmışlardir.

Cem Özer (Kenan Erksan) Mehmet Emir’le eskiden bir hüsumeti var. Hülya ile birbirlerine âşıktırlar, her ne kadar Mehmet Emir evlenmelerine engel olmak istese de olamamıştır. 80. bölümde Hülya ile evlendiler. 98. bölümde Efsun’la Arda’nın evinin önünde Ateşi silahla vurmaya kalmış ve o sırada Bahar arkasından silahla 2 el ateş edip vurmuştur ve sonra iyleşmiştir. Ateş’te silahı alıp polisler gelince kendisinin vurduğunu söylemiştir. Daha sonra bahardan intikam almak için yüzüne kezzap attırmıştır.

Ahu Sungur (Hülya Atahan) Mehmet Emir Atahan’ın kız kardeşi. Sultan ve Efsun’la hep kavga eder. Müge ve Arda’nın annesi. Biraz psikolojisi bozuk bir kadın. Kocasını ve annesini art arda kaybetti çünkü. Efsun’un yeni kaynanası.

Ozan Güler (Arda Atahan) Hülya’nın oğludur. Tehdit edildiği için Efsun’la evlenmiştir. Ama daha sonra ona âşık olmuştur. Efsun ve Sultan’a ortak olmuştur.

Ayşenaz Atakol (Nuran German ) Ateş ve Bahar’ın kızın.

Zerrin Sümer (Ganimet) İlyas’ların yeni ev sahibidir. 60 yaş civarında. Sultan’ın kızı Zeynep’i almış ve ona kendi öz kızı gibi bakmıştır.

Neslihan Acar (Süreyya) Bahar’ın eskiden çalıştığı pastanenin sahibi. Aynı zamanda Bahar’ın komşusu.

Nesime Alış (Adile) Atahan konağının hizmetçisi. Beyza’nın annesi.

Ayçin İnci (Zuhal) Bahar’ın çocuğunu kaçırmada Sultan ve Efsun’a yardım eden kişidir.

Aybüke Pusat (Zeynep) Sultanın kızıdır. Ganimet tarafından büyütülür

Beril Kayar

Erdal Cindoruk (Salih) Yusuf Ağayı gömen ve Mücella’nın eski aşkı ve Sultan ve Efsun’un kirli islerine dahil olan kişidir.

Bahar Şahin (Müge Atahan Saydam) Asım ve Hülya’nın kızıdır. Müge Cemal’a aşık olup onunla evlendi, ama mutsuz bir evlilik geçirdi. Zeynep’i korumak için Cemal’i öldürüyor ve sonra kaçıyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu (Nuran Demirci) 40 yaşında. İlyas’ın karısı. Efsun’un öz, Bahar’ın üvey annesi. Kontrolcü, takıntılı bir kadın. Bir o kadar da hırslıdır. Fakirlikten kurtulmak tek isteğidir. 51. bölümde otobüste yanarak ölür.

İclal Aydın (Hasret Erkıran) Mehmet Emir’in çok sevdiği kadın. Yıllar önce öldü sanılan ancak sonradan ortaya çıkan Bahar’ın öz annesi. 84. bölümde Mehmet Emir’le gemi ile tatile gidip mutluluklarını yaşayacakken Kenan’ın oraya bomba koymasıyla yaralanıp ölmüştür.

Cem Kılıç (İsmail Demirkan) Cinayet büro amiri. Efsun’u seviyordur ama gerçekler ortaya çıkınca ayrılmışlardır. Ailesi yoktur, esirgeme kurumunda büyümüştür. 96. bölümde Affan’ın adamı tarafından vurularak öldürülmüştür.

Zeynep Eronat (Mücella Demirci) 50 yaşında İlyas’ın ablası. Efsun’un öz, Bahar’ın üvey halası. İlyas’ı çok sever.63. bölümde diziden ayrıldı.

Birgül Ulusoy (Sakine) Nuran’ın ahiretliğidir. Bütün kötü işlere istemeden o da karışır. 60. bölümde her şey ortaya çıkınca diziden ayrıldı.

Nurşim Demir (Edibe Atahan) Mehmet Emir’in ve Hülya’nın annesi. Ateş’in babasının ve annesinin öldürülme emrini o vermiştir. Ateş bunu öğrenince polise haber verir, polisler Edibe Atahan’ı tutuklar ve Edibe Atahan hapise düşer. Mehmet Emir bunu öğrenince şirketinin 127 hissesini, diğer her şeyini ve konağını ona verir. Edibe Atahan’a söyleyecekken kadın kalp krizinden ölür. Mehmet Emir ve Hülya bunu duyunca annelerinin ölümünü perişan olurlar.

Didem İnselel (Fulya Atahan) Mehmet Emir’in eski karısı. Umut Doruk adında bir oğlu vardır. Amerika’ya gitmiştir ve Mehmet Emir’den sözleşmeli boşanmıştır.

Gülsen Tuncer (Semra) Ateş’in teyzesi. Babasıyla annesinin ölümünden sonra Ateş’e o bakmıştır. Diziden ayrıldı.

Şan Bingöl (Alp) Bahar’ın onu Efsun’la aldatan sevgilisi. Ateş’le hep kavga eder. Sadece 1. sezonda rol almıştır.

Güzide Arslan (Seçil) Sakine’nin yeğeni. Asım’la kaçmıştır. 4. sezonda Asım’dan ayrılmış ve Gelincik yokuşuna geri dönmüş ama halası Sakine onu kabul etmeyince Kısmet Mahallesine Ganimet’e gitmiştir.

Turgay Aydın (Asım) Hülya’yla evliydi. Daha sonra Seçil’le Paris’e kaçmışlardır. Diziden ayrılmıştır.

Süleyman Atanısev (İlyas Demirci) hayatta dikiş tutturamamış biri. Yusuf, Bahar’ı ona emanet ettikten sonra defalarca çeşitli işlere girdiyse de her defasında işi batırmıştır. İşi gücü olmadığı için Yusuf’un gönderdiği parayla geçinmektedir. Duygusal bir adamdır. Karısı ve kızının istekleri arasında sürekli kaybolur. Kendi düşüncelerini dillendiremez çoğu kez. Bahar’a yakınlık gösteriyor, üveylik çektirmemek için onun yanında durmaktadır. Nuran’ın ablası Sultan, 25 yıl önce Zeynep adında bir bebek dünyaya getirmiş ve bakamayacağı için kız kardeşi Nuran’a vermiştir. İlyas buna izin vermemiş ve Zeynep’i eskiden tanıdığı bir kadına Ganimet’e vermiştir. 100. Bölümde Kenan’ın adamlarının trafikte kazasında ölmüştür.

Larissa Gacemer (Arzu) Ateş’in eski karısı. Ateş ondan bir süre sonra ayrılıp Türkiye’ye dönmüştür. Arzu’yla Ateşin 6 yaşındaki oğulları Doruk ile birlikte birden Ateş’in hayatına geri dönmüştür. Ateş’i Bahar’ın elinden geri almak istemektedir.

O Hayat BenimDizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

O Hayat Benim dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Çekimler ağırlıklı olarak Üsküdar Çengelköy’deki Gelincik Yokuşu’nda gerçekleştirildi.

JENERİK:

O Hayat Benim dizisinin müzikleri ENC Müzik tarafından yapıldı. Dizinin jenerik müziğini aşağıda görebilirsiniz.

O Hayat Benim Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

O Hayat Benim dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2014 yılının Şubat ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım: 

TÜM BÖLÜMLER:

O Hayat Benim dizisi 16 Şubat 2014 tarihinde Fox TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Oldukça sevilen ve 4 sezon boyunca izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran dizi, 2 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanan 131. bölümü ile ekranlara veda etti.

O Hayat Benim tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

O Hayat Benim dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de yayınlandığı dönemde dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

131.Bölüm Özel Klip

100.Bölüm Özel Klip

91.Bölüm Özel Klip

UNUTULMAZ SAHNELER

O Hayat Benim dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin diğer tüm sahneleri Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Kardeşler Yeniden Omuz Omuza

Bahar’a Umut Kapısı Açıldı

Zeynep’in Susmayan Vicdanı

Ateş, Engel Tanımıyor!

Hülya, Kendini Ateşe Attı!

Sultan, Günah Çıkardı

Müge, Aklını Kaçırdı!

YURT DIŞINDA ‘O HAYAT BENİM’ DİZİSİ

4 sezon boyunca izleyiciyi ekrana bağlamayı başaran ve yayınlandığı döneme damga vuran O Hayat Benim dizisi aralarında Kolombiya, Macaristan ve ABD’nin de bulunduğu 36 ülkeye satıldı ve yurt dışında da izlenmeye devam ediyor.

Ayrıca, dizi Romanya’da uyarlanıyor. Geçtiğimiz yıl Calinos Entertainment tarafından formatı Romanya’ya satılan “O Hayat Benim” dizisi, “Adela” adı altında Romanyalı izleyicilerle buluşacak. Ruxandra Ion ve ekibi tarafından kaleme alınan, prodüksiyonunu Antena 1’e bağlı Dream Film prodüksiyon şirketinin üstlendiği dizide; Alexandru Dunaev Keremcem’in, Mara Oprea Ezgi Asaroğlu’nun ve Oana Mosneagu Ceren Moray’ın canlandırdığı karakterlere hayat verecek.