Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisi kadın gücünü temsil ediyor!

Kirli Sepeti dizisi kadın gücünü temsil ediyor!

tarafından ker_def

Yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden biriside Kirli Sepeti olacak. Medyapım tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu yapıyor. Yeni sezonda Fox TV ekranında birbirinden iddialı diziler yayınlanacak. Kirli Sepeti de bu projeler arasında büyük dikkat çekiyor.

Özellikle de başrolde kadın oyuncular olunca ve dizinin hikayesi de zengin ile fakir ayırımını ortaya koyunca, Kirli Sepeti dizisinden beklentiler de yüksek oldu.

Yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Başrolde 3 önemli kadın oyuncunun olmasının yanı sıra, son dönemin dikkat çeken erkek oyuncularından Halil İbrahim Ceyhan ile Serkay Tütüncü ikilisi de projeye büyük katkı yapacaktır.

Birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisi ile ilgili sosyal medyada çok yoğun bir etkileşim kampanyası yapılıyor. Dizinin yayınlanan fragmanına ilgi büyük olurken, hikayesi de çok dikkat çekiyor.

İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını bu dizide bulacaksınız.

Ekonomik olarak yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan dizide; aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesi olacak.

Kirli Sepeti dizisi, çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.