Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisinin afişi ile verilen güçlü mesaj!

Kirli Sepeti dizisinin afişi ile verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

Kirli Sepeti isimli Fox TV’nin yeni dizisinde izleyicilere verilen önemli bir mesaj dikkatlerden kaçmıyor… Dizinin afişinde yukarıdakiler ve aşağıdakiler olarak bir ayırım göze çarpıyor.

Yukarıda zenginlik, aşağıda ise fakirliğin resmedildiği afişte dikkat çeken asıl detay ise oyuncu kadrosunun gücü…

Medyapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği Kirli Sepeti dizisinde çok etkileyici bir oyuncu kadrosu bir araya geldi.

Fragmanları ile dikkat çeken dizi zenginler ile fakirler arasındaki uçuruma da dikkatleri bir kez daha çekecek.

24 Eylül Pazar günü ekran yolculuğuna başlayacak olan dizinin merakla beklenen afişinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun öne çıkıyor.

Kirli Sepeti dizisinin afişi ile verilen güçlü mesaj! 7

Afişte ayrıca dizinin dikkat çeken oyuncularından Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut da yer alıyor.

Kirli Sepeti dizisinin afişi ile verilen mesaj, oyuncu kadrosunun gücü ve karakter zenginliği olarak dikkat çekiyor.

Peki nasıl bir hikaye izleyeceksiniz? İşte detaylar:

İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını izleyeceksiniz.

Yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan; aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesinde kendinizden de pay bulacaksınız.

“Kirli Sepeti” 24 Eylül Pazar gününden itibaren her pazar saat 20.00’de FOX’ta.