Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray, Ayça Bingöl ve Cansu Tosun’un başrolündeki Kirli Sepeti dizisi istikrar oluşturdu!

Ceren Moray, Ayça Bingöl ve Cansu Tosun’un başrolündeki Kirli Sepeti dizisi istikrar oluşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting elde etmenin ne kadar zor olduğunu son yıllarda yayınlanan birçok diziden iyi biliyoruz. Yargı ve Teşkilat isimli çok güçlü yapımların karşısına çıkıp da ayakta kalabilen büyük bir proje olmadı.

Ancak Kirli Sepeti dizisi bu denklemi değiştirmişe benziyor. Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanan dizi hem etkileyici hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor. Dizinin reytingleri de başladığı günden bu yana çok iyi gelmeye devam ediyor. Ayça Bingöl gibi usta bir ismin yanı sıra, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi tecrübeli kadın oyuncuları başrolde buluşturan dizinin yan rollerindeki isimler de çok dikkat çekiyor.

Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç, Devrim Yakut gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisi fakirler ile zenginler arasındaki hayatın gerçeklerini anlatan bir yapım olarak öne çıkıyor.

Dizinin asıl başarısı ise yıllardır Yargı ve Teşkilat isimli dizilerin karşısında tutunmayı başaramayan birçok projeye nazaran izleyicilerin büyük desteğini almayı başarması oldu.

Reytinglerinde bir istikrar oluşturan ve ortalama oranların üzerinde sonuçlar elde eden Kirli Sepeti dizisinde reytinglerde bir miktar düşüş olsa bile bu istikrarlı görüntüyü bozmadı.

Tüm kişiler kategorisinde 6. bölümüyle günü 3. sırada tamamlayan dizi Yargı ve Teşkilat’ın ardından en çok izlenen program olmayı başardı.

AB ve ABC1 kategorilerinde biraz izleyici kaybı yaşayarak günü altıncı sırada bitiren dizinin güçlü bir izleyici desteğine sahip olduğunu ama ilerleyen bölümlerde hikayenin bu başarı için kritik noktada olduğunu söyleyebiliriz.

Dizi hayranları hikayeyi merak eder ve pazar akşamlarını heyecanla beklemeye devam eder ise Kirli Sepeti dizisi sezon sonuna kadar ekranda kalmayı başararak pazar akşamları Yargı ve Teşkilat’a en güçlü direnen yapım olarak da dikkatleri çekecektir.