Ana sayfa Dizi Haberleri O Hayat Benim’in Nuran’ı Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisini buldu!

O Hayat Benim’in Nuran’ı Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisini buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların deneyimli oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun en unutulmaz karakterlerinden biri O Hayat Benim dizisindeki Nuran hiç kuşkusuz. Girdiği her rolü başarıyla canlandıran ve unutulmaz bir karaktere dönüştüren Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisinin anlaşmasını yaptı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Mezun olur olmaz rol aldığı tek kişilik oyundaki başarısıyla ödüle layık görüldü. Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda rol alan Bozoğlu, dizilerde de yer aldı.

1998 yılında çekilen Sıcak Saatler’le dizi dünyasına adım attı. 2001 yılında çekilen Yeditepe İstanbul dizisinde canlandırdığı Nilgün karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Bugüne kadar birçok dizide rol alan oyuncu Doktorlar dizisindeki Fikret, Geniş Aile’deki Sevim, O Hayat Benim’deki Nuran karakterleriyle dizi dünyasının unutulmazları arasında yer aldı.

O Hayat Benim'in Nuran'ı Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisini buldu! 7

En son Kuruluş Osman dizisinde Hazal Hatun karakteriyle karşımıza çıkan Yeşim Ceren Bozoğlu yeni projesini belirledi. Bozoğlu, OJO Pictures tarafından çekilecek Annemizi Saklarken isimli dizide rol alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin başrollerinde Ece Yaşar, Hande Doğandemir, Kutsi ve Hatice Aslan gibi deneyimli oyuncular yer alacak. Barış Yöş’ün yöneteceği diziyi usta kalem Sırma Yanık yazıyor.

Dizinin başrolündeki Ece Yaşar’ı en son Çukur dizisinde Karaca rolüyle izlemiştik. Genç oyuncu Çukur dizisindeki başarısının ardından yeni dizide başrolü kapmayı başardı.

Annemizi Saklarken dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak çekimlerin 10 gün içerisinde başlayacağı belirtiliyor.