Ana sayfa Sosyal Medya O imajı yerle bir ettiniz! Sadakatsiz dizisinde Binbir Gece’den daha kötü ahlaksız teklif!

O imajı yerle bir ettiniz! Sadakatsiz dizisinde Binbir Gece’den daha kötü ahlaksız teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin ilk 5 bölümü geride kaldı. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde yaşananlar izleyicilerin kafasını karıştırdı.

Sadece eşi Volkan değil, düşman olarak gördüğü herkesten intikam almayı kafasına koyan Asya, sınır tanımayacağını, intikam için her şeyi yapabileceğini izleyiciye net bir şekilde anlattı. Ancak itirazlar da yükseldi. Asya’nın Mert ile birlikte olarak masumiyetini kaybettiğini düşünen geniş bir izleyici kitlesi var. Asya, bu hareketine kadar intikam aldığı için her yaptığı ile onaylanmaktaydı… Ancak, bazı izleyiciler artık karakterin masumiyetini kaybettiğini belirterek, “Of yine başladı o onunla, bu bununla muhabbeti” diye yorumlar yapıyor.

Bu ahlaksız teklif olayının Binbir Gece dizisine döndüğünü belirten dizi hayranları, iki yapım arasındaki hikayeyi de karşılaştırmaya başladı.

Bir izleyici şöyle yazdı: “Binbir Gece’de Şehrazat en azından çaresizdi, çocuğunun hayatı için başka çaresi yoktu, yattıktan sonrada kendini çok kötü hissetti.. Burada ise ortada bir mecburiyet yoktu, üstelik Asya da bu durumdan o kadar rahatsız gözükmüyordu. Çok fark var bence.”

Asya, Volkan’ın şirketteki bilgilerini almak için Mert’e tuzak kurdu. Yani şantaj yaptı. Yoksa eşi Bahar’a kaçamaklarını açıklayacağını söyledi. İzleyici diyor ki, “Asya, senin Volkan’dan ne farkın kaldı.”

İzleyicilerin yorumları oldukça sert ve bu durumu pek de kabullenmek istemiyorlar:

“Biz Asya’yı güçlü bir kadın olarak görmek istiyorduk. O imajı yerle bir ettiniz. Aldatmaya karşılık aldatma mı olmalı? Derinden, Volkandan ne farkı kaldı?”

“Asya kendisine yapılan kötülüğü bir başka kadına yaptı sırf menfaatleri için. Ne farkı kaldı ki Volkan’dan. Çok basitleştirdi kendini Mert’te Asya’da… Resmen çıkarları için birbirini kullandı, bu kadar iğrenç bir intikam olacağını tahmin etmezdim Asya adına. Asya’dan beklediğim kadın profili ne yaşamış olursa olsun şerefli ve onurlu bir şekilde ayağa kalkmayı başarabilen ve hayatına kaldığı yerden güçlü bir şekilde devam edebilen bir kadındı Ama sonuç ortada malum diziden soğudum bi anda.”