Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de herkesi ters köşe yaptılar!

Doğduğun Ev Kaderindir’de herkesi ters köşe yaptılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 18.bölüm dün akşam yayınlandı. Dizinin hayranlarının en merak ettiği sahnelerden birisi boşanmanın nasıl sonuçlanacağı idi… Zeynep, boşanmakta kararlıydı. Mehdi’nin ise ne yapacağı belli değildi.

Birçok izleyici Mehdi’nin boşanmayı kabul etmeyeceğini, Zeynep’i elde etmek için her yolu deneyeceğini düşündü… Aile birliğinin bozulması ve şiddetli geçimsizlik nedenleri ile hakim karşısına çıkan Zeynep ve Mehdi’nin duygusal anlar yaşadığı 18. bölümdeki bu sahnede Mehdi, beklentilerini yaptı.

Doğduğun Ev Kaderindir senaristleri herkesi ters köşeye yatırdı. Mehdi, Zeynep’in boşanmakta kararlı olduğunu gördükten sonra boşanmayı kabul ettiğini belirterek, bu duruma bir son verdi.

Bir süre durakladıktan sonra “Evet, ben de boşanmak istiyorum hakim bey” diyen Mehdi, böylelikle hikayede artık farklı bir noktada kendini konumlayacak. Mehdi’nin pişmanlığının yeniden Zeynep’i kazanmak için kendisini kamçılaması da bekleniyor. Ancak bu sefer tavırlarını da değiştirip, sadece kılık kıyafetini yenileyerek Zeynep’in karşısına çıkmaması bekleniyor.

Birçok izleyici farklı bir sonuç bekliyordu. “Mehdi’nin bir an hayır diyeceğini Zeynep’i uğraştıracağını zannettim” diye yorum yapan dizi hayranları, bu sahnenin olumlu sonuçlanmasının keyfini yaşadı.

Zeynep’in kadın haklarına yönelik farkındalık içeren tavırlarına da özellikle ekran başındaki kadın izleyicilerden büyük destek var. Karakterin güçlü duruşu ve kendisine yapılanı kabul etmemesi, kendi ayaklarının üzerinde durma isteği dizi izleyicilerini fazlasıyla etkiledi.

Demet Özdemir de geçtiğimiz gün Zeynep karakterinin bu yönleri ile kendisiyle özdeştiğini de açıklayarak, dizideki karakter ile yakınlaştıklarını ifade etmişti.

İşte Zeynep ve Mehdi’nin boşanma sahnesi: