Ana sayfa Sosyal Medya O kadar kolay değil! Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman itirafı!

O kadar kolay değil! Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman itirafı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın beğeni toplayan dönem dizilerinden bir tanesi de Kuruluş Osman. Atv’de ekrana gelen dizi, büyük ilgi ile izlenmekte. Başrolde yer alan Burak Özçivit, yaz kış demeden zorlu koşullarda, dönem kıyafetleri içinde at biniyor, kılıç kuşanıyor, aksiyon yüklü sahnelerde en önde yer alıyor.

Kamera önündeki oyuncular ve arka plandaki ekibin büyük gayretleri ile ekrana gelmekte olan Kuruluş Osman dizisi, üç sezondur yayınlanmakta. Dizinin ekrana gelmesinden tam bir yıl önce, bu özel proje için Burak Özçivit çalışmalara başlamıştı.

Oyuncu, savaş teknikleri, at binme, kılıç kullanma gibi pek çok eğitimlerden geçti. Rolü için uzun bir çaba gösteren ve her bölümle de zorlu bir mücadele veren Burak Özçivit, yorulduğunu da itiraf ediyor…

O kadar kolay değil! Burak Özçivit'ten Kuruluş Osman itirafı! 8

Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit, her biri saatler süren zorlu sahneler için kamera önü ve arkası tüm ekiple birlikte çalışıyor. Temposu hiç düşmeyen, aksiyonu eksik olmayan Kuruluş Osman dizisi, büyük bir platoda çekiliyor.

Özçivit, başarılı bir şekilde devam eden dizinin üçüncü sezon sonuna doğru gelinirken bir itirafı yapmadan da duramıyor. Oyuncu, bedenen yorgunluğun yanı sıra zihinsel olarak da yorulduğunun işaretlerini de verdi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulunan Özçivit, “Arada sosyalleşmek diziden sonra bir de iyi oluyor. Çünkü hep sette olduğumuz için bize iyi geldi” şeklinde konuştu.

O kadar kolay değil! Burak Özçivit'ten Kuruluş Osman itirafı! 9

Dizinin çekimlerinin yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten oyuncu, yaz dönemi için tatil konusunda henüz ailece bir plan yapamadıklarını da vurguladı ve “Tatile girersek onu konuşacağız, şu an için açıkçası her zaman ki gibi olur diye düşünüyorum” dedi.

Geçen sezon Kuruluş Osman dizisi Temmuz ayının başlarında sezon arası vermişti. Bu sezon Haziran sonunda dizinin ara vermesi bekleniyor. Ama planlama tam net olmadığı için Burak Özçivit, tatil konusunda da bir karar almadıklarını belirtmiş oldu.