Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi bitti ama efsanesi giderek dağılıyor!

İstanbullu Gelin dizisi bitti ama efsanesi giderek dağılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de 3 sezon süren İstanbullu Gelin dizisi, şimdilerde hikayeleri ekranı sarsan kitapların yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanmıştı. Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrolünde yer aldıkları dizi, 2017-2019 yılları arasında ekrandaydı.

İpek Bilgin, Güven Murat Akpınar, Dilara Aksüyek, Salih Bademci, Neslihan Arslan, Berkay Hardal, Özge Borak, Semra Dinçer, Fırat Tanış gibi isimlerin de dikkat çeken rollerde yer aldıkları İstanbullu Gelin, ekranın unutulmaz dizileri arasında yer alıyor. Bursalı bir aileye gelin giden Süreyya’nın yaşadıklarını konu alan dizi, hala akıllarda.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı dram türündeki dizi, 2019 Mayıs’ında 87. bölümle ekrana veda etti. İzleyicisi, bir sezon daha devamını ısrarla talep etse de projeye devam edilmedi.

İstanbullu Gelin dizisi bitti ama efsanesi giderek dağılıyor! 8

İstanbullu Gelin dizisi, izleyicisinin unutamadığı yapımlar arasında. Fakat sadece Türkiye’de değil. Dizi, pek çok yabancı ülkeye de satıldı ve gösterildiği yerlerde de ilgi görmekte.

Dizinin Türkiye’deki efsanesi bitse de başka ülkelere satışlarıyla birlikte çok daha büyük bir kesimi etkilemeye devam ediyor. Adeta efsanesini sürdüren İstanbullu Gelin dizisi, farklı ülkelere satışla birlikte gündemdeki yerini de koruyor ve zaman zaman dikkatleri çeken bir haberle anılıyor.

İstanbullu Gelin dizisi bitti ama efsanesi giderek dağılıyor! 9

Son haber ise Arjantin’den geldi. Pek çok ülke ile birlikte İstanbullu Gelin dizisi, Arjantin’in de gözbebeği olmuş! Türk dizilerinin beğeni ile izlendiği ülkede, İstanbullu Gelin dizisine de özel bir ilginin oluştuğu aktarılmakta. Verilen bilgilere göre 9 Mayıs’tan itibaren, büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeni ile izlenen diziler arasına girmeye ve ülkede konuşulmaya devam ediliyor İstanbullu Gelin…