Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisi de Erkan Petekkaya da zoru başardı! Öyle Bir Geçer Zaman ki’den sonra O Kız da unutulmaz oldu!

O Kız dizisi de Erkan Petekkaya da zoru başardı! Öyle Bir Geçer Zaman ki’den sonra O Kız da unutulmaz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan O Kız dizisinde canlandırdığı Kadir karakteri ile gönülleri bir kez daha fetheden Erkan Petekkaya,9. Golden Palm Award Ödüllerinde ‘en iyi erkek oyuncu ödülü’ de kazanarak bir kez daha gündem oldu. Dizide kızı Zeynep’i canlandıran Dilin Döğer’in de en iyi çıkış yapan kadın oyuncu seçilmesi ve “Yılın Drama Dizisi” olarak de O Kız dizisinin ödüllendirilmesi dikkat çeken bir gelişmeydi.

Erkan Petekkaya, 45 yaşında olan ama hayata 5 yaşındaki bir çocuğun saflığında bakan Kadir karakteri ile O Kız dizisinde takdir gören bir performans ortaya koyuyor. Oyuncu, “Ödül güzeldir. Layık görmüşler çok teşekkür ederim” diye konuştu.

İşini severek yaptığını anlatan Erkan Petekkaya, her oynadığı rolü çocuğu gibi gördüğünü ifade etti. Oyuncu, “Biraz daha değişik oldu çünkü çok zor bir roldü. Hassa bir rol, çok hassas, çok dikkatli olmak gerekiyor. O yüzden oynadığım rollerin en zoru oldu, dilerim seyirciler beğenmiştir” diye konuştu.

O Kız dizisi de Erkan Petekkaya da zoru başardı! Öyle Bir Geçer Zaman ki'den sonra O Kız da unutulmaz oldu! 7

Kadir karakterinde O Kız dizisinin başrolü olarak milyonların beğenisini kazanan ve bu nedenle de ödüle layık bulunan Erkan Petekkaya, meslekte sürekli yeni şeyler öğrendiğini ve ‘ben oldum’ denilecek bir durumun bulunmadığını anlattı.

Daha farklı rollerle de yine setlerde yer almaya devam edeceğinin altını çizen oyuncu, düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

“Hangi rolü oynarsanız oynayın, bambaşka bir karakter yaratıyorsunuz. Seyirciye bunu inandırmak, bunu izletmek zorundasınız. Bu kolay bir şey değil. Ama benim bu oynadığım rol, gerçekten zordu. Bir de bu kadar zor Ali Kaptan’ı oynadım, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde. O da çok zordu, bu da çok zor. Ama zor da güzel, dilerim seyirciler beğeniyordur. Eğer beğenmiyorlarsa bir anlamı yok.”

3 ödül kazanan O Kız dizi ekibinden de bahseden Erkan Petekkaya, çok kıymetli bir ekibin oluştuğundan bahsetti. Oyuncu, birbirlerinin gözlerinden anladıkları bir set ortamında bulunduğunu vurguladı.

Erkan Petekkaya, birbirlerini anladıkları için O Kız dizi setinde çok iyi bir ortam oluşturduklarını ve işin de bu ortamda güzel ilerlediğini anlattı.