Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Eyüboğlu çocukluk fotoğrafını paylaştı, Deniz Baysal’ın yorumu gecikmedi!..

Ezgi Eyüboğlu çocukluk fotoğrafını paylaştı, Deniz Baysal’ın yorumu gecikmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in en başarılı dizilerinden Teşkilat’da ‘Ceren’ karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu geçtiğimiz sezon, hikayede yaşamını yitirerek diziye veda etmişti.

Şimdilerde ekranlardan uzak olan oyuncu zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu son instagram paylaşımında küçüklük fotoğrafına yer verdi.

1,4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram’da hem küçüklük halini hem de bugünki halini paylaşan oyuncu yayınladığı görüntüye, “Before/ After” notunu düştü.

Oyuncunun Teşkilat dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı, Deniz Baysal paylaşıma, “Aynı güzellik aynı” yorumunu yaptı. Ezgi Eyüboğlu’nun hayranları da, “Çocukluğundan beri güzel” şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Geçtiğimiz aylarda bir dergiye verdiği röportajda; Oyunculuğa başlamadan önce daha çekingen ve sosyalleşmeyi pek sevmeyen biri olduğuna dikkat çeken Ezgi Eyüboğlu, artık bambaşka birisine dönüştüğünü ifade etmişti.

Oyunculuk mesleğinin bazı özelliklerini törpülediğini belirten Ezgi Eyüboğlu, “Mesleğim bütün bu özelliklerimi törpüledi çok daha özgüvenli sosyal ilişkileri kuvvetli bir kadın olmamı sağladı. Empati duygumu geliştirdi” diye konuşmuştu.