Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisi etkili hikayesi ve Erkan Petekkaya başarısıyla ayakta duruyor!

O Kız dizisi etkili hikayesi ve Erkan Petekkaya başarısıyla ayakta duruyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisi, kendi izleyici kitlesini oluşturma konusunda bir hayli şanslı bir yapım. Ortalama oranlarda reytingler alabilmesi ile bu zorlu günde ayakta durmayı başaran O Kız dizisinde Erkan Petekkaya’nın Kadir karakteri ile yine oyunculuk resitali verdiğini tüm hayranları da sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyuyor.

Soluksuz izlenen bölümleri ile O Kız dizisi ekran yolculuğuna devam ederken, hikaye gücünün ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. Kuruluş Osman, Gecenin Ucunda, Tuzak, Bir Peri Masalı ve Hayat Bugün gibi çok önemli yapımların arasında O Kız dizisi kendi kitlesini bulmayı başardı.

O Kız dizisi etkili hikayesi ve Erkan Petekkaya başarısıyla ayakta duruyor! 7

Dizide dikkat çeken Sezin Akbaşoğulları, Sitare karakteri ile yine yeteneklerini sergiliyor. Dilin Döğer ise Zeynep karakterine bir hayli yakıştırıldı.

Sitare’nin yeni gözdesi Zeynep….İzleyiciye soluksuz bir izleme keyfi yaşatan dizinin altıncı bölümüne, Zeynep’in sosyal medya dünyasına girişi, Ozan’ın bunu kabullenmekte zorlanması ve Sitare’nin Zeynep’e yeni hayatını hediye etmesi damga vurdu.

Zeynep’in dijital dünyadaki hızlı yükselişi ve Sitare’nin ona yaptığı büyük jestin gündem olduğu dizide tüm dengeler de değişmeye başladı. Çekim için objektif karşısına geçen Zeynep, yeni bir sosyal medya hesabına kavuştu ve kendini bambaşka bir dünyanın içinde buldu.

Dizi yayınlanan bu bölümü ile sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Ozan’ın dibe çöktüğü, Zeynep’in ise hızlı bir şekilde yükseldiği sahneler sosyal medyada gündem oldu.

O Kız’ın ekrana gelen 6’ncı bölümünde ayrıca müzik ziyafeti de yaşandı. İki usta oyuncu Erkan Petekkaya ve Macit Koper’in Aşık Veysel’in ölümsüz eseri ‘Mecnunum Leylamı Gördüm’ şarkısını seslendirdiği o anlar izleyicinin büyük beğenisini kazandı.

O Kız’ın yönetmen koltuğuna Deniz Yılmaz Şayir otururken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

O Kız, yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de… İşte dizinin 7. yeni bölümünden ilk fragman: