Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisinde adı başrole yazılan ama hikayede başrol değeri görmeyen birisi var!

O Kız dizisinde adı başrole yazılan ama hikayede başrol değeri görmeyen birisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan O Kız dizisinde 13 bölüm geride kaldı. Çarşamba akşamlarının ilgi gören dizisinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer ve Cengiz Orhanlı başrollerde yer alıyor. Dizinin hikayesine son olarak Rojda Demirer de katıldı ve tecrübeli oyuncunun gelişi ile birlikte hikaye daha da derinleşti.

O Kız dizisi reytinglerde de başladığı günden bu yana iyi oranlar elde edebilen ve kendi kitlesini oluşturmayı başaran bir yapım olarak dikkat çekiyor. Özellikle Erkan Petekkaya’nın 45 yaşındaki bir adamın 5 yaşındaki çocuk saflığını ve aklını yansıtan halleri de bir oyunculuk başarısı olarak dikkatlerden kaçmıyor.

O Kız dizisinin hayranları ise hikayeye yeni katılan Ali Öner’in canlandırdığı Doruk karakteri konusunda büyük kararsızlık yaşıyor. Doruk ile Zeynep karakterlerinin bir aşk yaşamasını isteyen çok geniş bir izleyici kitlesi var. Sitare’nin üvey çocuğu olan Doruk’un O Kız dizisinde yerattığı etki bir hayli büyük oldu.

O Kız dizisinde adı başrole yazılan ama hikayede başrol değeri görmeyen birisi var! 9

Doruk ve Zeynep konusunda sosyal medyada ortaya konan birbirlerine çok yakıştıkları değerlendirmelerinin yanı sıra, bir başka izleyici grubu ise adı başrolde yazan Cengiz Orhonlu’nun canlandırdığı Ozan karakterinin fazlasıyla dışlandığını düşünüyor.

Ozan karakteri için birçok izleyicinin aklından geçenleri sosyal medyada paylaşan bir dizi hayranı şöyle diyor: “Ozan karakterinin yaptıklarına kızan, onun toksik bir karakter olduğunu düşünen ben bile onunla ilgili farkında olmadan bir beklentiye girmişim. Sürekli Ozan’ın hatalarını fark edip telafi etmesini bekleyen birçok seyirci de var. Buradaki suç tamamen senariste ait. Zeynep ile Doruk birbirini sevse de bir gözüm sürekli Ozan’a kayıyor. Sanki bir şeyler eksik kalmış da böyle olmamış gibi. Maden Ozan bu kadar pasif bir karakter olarak kalacaktı, onu niye sanki Zeynep’le eşit oranda önemli bir karaktermiş gibi yansıttınız?”

O Kız dizisinde adı başrole yazılan ama hikayede başrol değeri görmeyen birisi var! 10

Dizi hayranlarının birçoğunun sorduğu soruyu yansıtan bu sözler aslında ilk baştan bu yana Ozan karakterinin hikayenin en etkili isimlerinden olduğu vurgusunun, senarist tarafından zayıflatılması nedeniyle yaşanıyor.

Cengiz Orhonlu, başarılı performansı ile izleyenleri etkiledi ve Ozan karakterini içselleştirdi. Dizinin afişinde yer alan, ismi başrolde sayılan bir oyuncunun bugün dizideki ağırlığının azaldığı eleştirisinin izleyicilerden gelmesi önemli bir detay.

O Kız dizisinde adı başrole yazılan ama hikayede başrol değeri görmeyen birisi var! 11

Ozan’ın başrol olarak kabul edilebilecek düzeyde sahnesinin olmadığını düşünen izleyiciler, Doruk karakterinin onun önüne geçmesinden de rahatsız olmaya başladı.

Şayet Doruk, en başından bu yana hikayenin içinde olsaydı belki bu durumu kabullenmek daha kolay olacaktı.

O Kız dizisinde ismi başrolde yazan Cengiz Orhonlu, giderek hikayede zayıflayan bir durumda ve izleyiciler bu gelişmelerden rahatsız.