Ana sayfa Sosyal Medya Eski ekip arkadaşlarıyla buluşan Demet Özdemir hasret giderdi!

Eski ekip arkadaşlarıyla buluşan Demet Özdemir hasret giderdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi geçtiğimiz Eylül ayında Disney Plus’ta yayınlanmış ve özellikle Özdemir’in hayranlarından büyük ilgi görmüştü.

Cesur sahneleriyle de adından söz ettiren Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir ile birlikte Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger rol aldı.

Ekip arkadaşlarıyla yeniden buluşan Demet Özdemir bu anları sosyal medyada paylaştı. Oyuncu, dizinin senaristi Pınar Bulut, yönetmeni Hülya Gezer ve rol arkadaşları usta oyuncu Zerrin Tekindor, Buğra Gülsoy, Metin Akdülger ve İbrahim Selim ile pozunu instagramda, “Bir takım sevgi selleri yaşandı” notuyla yayınladı.

Eski ekip arkadaşlarıyla buluşan Demet Özdemir hasret giderdi! 7

Dünyayla Benim Aramda, Disney Plus’ta 8 bölüm olarak yayınlandı. 26 Ekim’de son bölümü yayınlanan dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği de merak konusuydu. Demet Özdemir, basın mensuplarının bu yöndeki sorularına, “Yapımcımıza sorun” yanıtını vermişti.

Dizinin devam etmesi konusunda olumlu bir duruş sergileyen oyuncunun sözlerinin ardından Dünyayla Benim Aramda’nın yapımcısı Asena Bülbüloğlu verdiği bilgide, devam etmeyi arzu ettiklerini ifade etti. Bu konuda Disney Plus’tan haber beklendiği  ortaya çıktı.