Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisinde dengeleri değiştirecek yeni bir karar alındı!

O Kız dizisinde dengeleri değiştirecek yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan O Kız dizisi, çarşamba akşamları reyting yarışında zorlanmaya başladı. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerinde yer aldığı diziye yeni ve etkili bir oyuncu daha katılıyor.

Melek isimli sürpriz bir karakter ile O Kız dizisinin hikayesinde Rojda Demirer de önemli bir yer edindi… Kadir karakterinin eski eşi Melek olarak izleyeceğimiz oyuncu, hikayede büyük değişimlerin yaşanmasına neden olacak.

O Kız dizisinin çarşamba rekabetinde reytinglerinde biraz düşüş yaşandı ama yine de diğer rakiplerine göre fena bir konumda değil. Kuruluş Osman’dan en iyi reytingleri alarak bu yarışta ilerleyen O Kız dizisinde hikayeye getirilecek olan yeni heyecanın izleyici sadakatini artırması ve reytinglerin bir miktar yükselmesi umudu taşıyor.

O Kız dizisinde dengeleri değiştirecek yeni bir karar alındı! 7

Dilin Döğer’in canlandırdığı Zeynep karakterinin annesi ve Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Kadir’in eski eşi olan Melek, yıllar sonra ortaya çıkacak. Bu geri dönüş dizinin hikayesinde önemli bir denge değişimine neden olacak.

Diziye katıldığı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Rojda Demirer, O Kız projesi ile ilgili olarak şunları söyledi: “Farklı senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve aile gibi olmuş yapım grubuyla bu projenin içinde olmaktan çok mutluyum. ‘Melek’ gibi seyircinin kafasında soru işaretleri yaratmış, sürprizleri bol bir karaktere hayat vermek benim için çok keyifli olacak.”

Sürprizleri bol bir karakter olması ve O Kız dizisinde dengeleri değiştirme potansiyeli nedeniyle Rojda Demirer’in hikayeye dahil olması kariyeri açısından önemli bir proje olacağını gösteriyor.

O Kız heyecan dolu yeni bölümleri ile her Çarşamba 20.00’de Kanal D’de…