Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını için “Ne Yaşıyoruz Biz Ya?” dediler, Bir günde milyonlarca izlenme aldılar!

Yalı Çapkını için “Ne Yaşıyoruz Biz Ya?” dediler, Bir günde milyonlarca izlenme aldılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bu hafta 9. bölümüyle ekranda olacak olan Yalı Çapkını dizisi, her bölümüyle reyting rekorları kırmaya devam ediyor! Üstelik sadece reytingde değil, sosyal medyada da çok şaşırtıcı gelişmelere imza atıyor dizi! Başrollerde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in uyumlu oyunculukları, her sahnelerinin ayrı bir keyifli izlenmesini sağlıyor.

Dizide Seyran ve Ferit’in kimi zaman tartışmaları, kimi zaman tatlı atışmaları ile pek çok sosyal medya paylaşımına konu olması dikkatleri çekiyor. Çok sevilen çiftin her sahnesi adeta olay oluyor, çok konuşuluyor! Bu arada dizinin bölümlerinin sosyal medyadaki izlenme oranlarının da milyonları geçmesi, Youtube trendlerinde ilk sıralara çıkması da ayrı bir başarı!

Her bölümü ve fragmanı ile kendi rekorunu kırmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinin 9. bölüm 2. fragmanının 1 gün içinde 4,3 milyona ulaşması büyük bir başarı örneği olarak gündeme geldi! Yalı Çapkını dizisinin Youtube kanalından yayınlanan fragmanın başlığı ise “Ne Yaşıyoruz Biz Ya?” idi. Bu başlıkla dikkatleri çeken fragmana bir günde 3 bin 600’ü geçen yorum yapılması da ayrıca dikkat çekti. Ayrıca Youtube trendlerinde de 1. sıraya yükseldi…

Yalı Çapkını için "Ne Yaşıyoruz Biz Ya?" dediler, Bir günde milyonlarca izlenme aldılar! 7

Son derece heyecanlı bir bölüm olacağı fragmandan da anlaşılan dizide Suna’yı bir halının içine koyup kaçırarak evlenmesini önlemeye çalışan Ferit ve Seyran’ın bu ilginç planı sonrası neler yaşanacağı, maceralı kaçırma sahneleri de ayrıca merakla bekleniyor.

İşte 9. bölüm 2. fragmanı: