Ana sayfa Sosyal Medya O Kız dizisinde en az Erkan Petekkaya kadar Dilin Döğer’i de çok konuşacaksınız!

O Kız dizisinde en az Erkan Petekkaya kadar Dilin Döğer’i de çok konuşacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 21 Eylül’de başlayacak olan O Kız dizisinin fragmanları yayınlanmaya devam ediyor ve izleyiciler de çok özel bir hikayeyle karşılaşacaklar. 1995 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen genç oyuncu, daha henüz kariyerinin başındayken çok özel bir fırsat buldu. O Kız isimli Kanal D dizisinin yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi olması bekleniyor. Dizide Zeynep olarak izleyeceğimiz Dilin Döğer de en önemli karakterlerden birisi olacak.

O Kız dizisinin fragmanında Kadir isimli karakterin 45 yaşındaki bir adam olmasına rağmen, 5 yaşındaki çocuğun zekasına sahip hali, Zeynep karakterinin hayatını da derinden etkileyecek. Zeynep, babasının bu durumu nedeniyle sürekli bir baskı halinde olacak ve Dilin Döğer’in dizinin hikayesinin ana karakterlerinden birisi olması da genç oyuncunun yeteneklerini sergilemesi noktasında önemli bir fırsat olacak.

O Kız dizisinde en az Erkan Petekkaya kadar Dilin Döğer'i de çok konuşacaksınız! 79

Dilin Döğer, daha önce bazı yapımlarda rol almış olsa da kariyeri anlamında en önemli projesi O Kız dizisi olarak gözüküyor. Kanal D ekranlarında 21 Eylül’den itibaren Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşacak olan dizi, ağır bir dram hikayesi. Seyircileri derinden etkileyecek sahnelerin yanı sıra Kadir karakterinin yaşadığı rahatsızlık, daha önce ekranda görmediğiniz farklı deneyimler yaşanmasına neden olacak.

Zeynep karakterinin fragmana yaşayan babası ile mutlu halleri, çevresinde ona bakışların ne kadar kötü olduğunu hissettirmesi dikkat çekiyor. “Bahtını kara yapmışım, öyle diyorlar. Babası yüzünden diyorlar” şeklinde fragmana yansıyan cümleler de Zeynep karakterinin zorlu hikayesinin dizinin ana konusu olduğunu gösteriyor.

Şiddet, taciz ve duygu sömürüsünün de diziyle birlikte ekrana geleceğini fragmana bakarak anlayabilirsiniz. Dilin Döğer, yeni Kanal D dizisiyle birlikte kariyerinde çok önemli bir fırsatı elde etti ve bu dizi sayesinde de çok geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınacaktır.