Ana sayfa Dizi Haberleri Asiye ve Doruk’a mesaj var! Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Çoşkun’un Kardeşlerim mesajı spoiler gibi oldu!

Asiye ve Doruk’a mesaj var! Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Çoşkun’un Kardeşlerim mesajı spoiler gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim 57. bölümü ile birlikte geçtiğimiz hafta üçüncü sezona başladı ve hayranlar da ekran başına geçti. Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran’ın hayranları da Asiye ve Doruk karakterlerinin yeni hallerini izlemek için sabırsızlıkla bölümleri bekliyor.

57. bölüm reytinglerinin beklenenden daha düşük gelmesi biraz şaşkınlık yaşatsa da dizi hayranlarının dijital platformlarda ortaya koyduğu etkileşimler gelecek bölümlerde çok daha iyi sonuçlar alınacağını gösteriyor. Kardeşlerim dizisi hayranları özellikle Asiye ve Doruk karakterlerinin geri dönüşünü twitter ortamında binlerce paylaşım yaparak kutladı. Adeta bir çılgınlık halini alan AsDor etiketi ile yapılan paylaşımlar, izleyicilerin bu iki karaktere ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Asiye ve Doruk'a mesaj var! Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Çoşkun'un Kardeşlerim mesajı spoiler gibi oldu! 8

Kardeşlerim dizisinin youtube kanalından paylaşılan oyuncuların açıklamaları ise, üçüncü sezona dair bazı şifreleri ortaya çıkardı. Asiye ve Doruk karakterlerinin hikayede nasıl şekilleneceğine yönelik bazı ufak detaylar gözüktü. Su Burcu Yazgı Coşkun’a göre Asiye karakteri birinci sezonda nasıl ise, üçüncü sezonda da benzer bir şekilde yoluna devam edecek. Ancak oyuncuya göre Doruk karakterinde değişimler var.

Su Burcu Yazgı Coşkun, “Üçüncü sezon Asiye’si ve birinci sezon Asiye’si aslında çok farklı değil. Sadece Doruk kısmında değişiklikler olmuş olabilir. İlk başta çok utangaçtı ve aşka çok kapalıydı. Bu çocuğa güvenebilirsin derdi bence” şeklinde konuştu.

Genç oyuncu, bu sözleri ile Asiye’nin üçüncü sezonda Doruk’a olan güveninin daha da çok artacağının mesajını da vermiş oldu.

Onur Seyit Yaran ise Doruk karakterinin ilk sezondaki hali ile üçüncü sezondaki halini karşılaştırdı. Yaran, “Doğru yoldasın, ama o başta yaptıklarını keşke yapmasaydın. Aynen bu yolda devam et, bu yolun sonu aydınlık” diyerek Doruk karakterine mesaj yolladı.

Asiye ve Doruk'a mesaj var! Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Çoşkun'un Kardeşlerim mesajı spoiler gibi oldu! 9

İki genç oyuncu dizinin bu kadar büyük başarı sağlamasında en önemli faktörlerden birisi. Asiye ve Doruk karakterlerinin Kardeşlerim dizisindeki gelişimi de hikayenin başarısına direkt etki edeceği için üçüncü sezonda neler olabileceği çok merak ediliyor.

Asiye’nin Doruk’a daha çok güvenmesi gerektiğini söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun önemli bir detay vermiş oldu.

Onur Seyit Yaran ise, Doruk’un hatalardan sıyrıldığını ifade edip gittiği yolun da doğru olduğu mesajını vermesi de çok anlamlı.

Anlaşılan Kardeşlerim dizisi hayranları yeni sezonda Doruk ve Asiye karakterlerinin büyük aşkına şahitlik edecek ve birbirlerine olan güvenin ne kadar da büyüdüğünü görme fırsatı elde edecek.