Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz, Bir Peri Masalı dizisiyle Türkiye’deki sahte hayatlara ayna tutacak!

Alina Boz, Bir Peri Masalı dizisiyle Türkiye’deki sahte hayatlara ayna tutacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanacak olan Bir Peri Masalı dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’i başrolde buluşturan dizinin yapımcısı sektörün en önemli firmalarından olan Medyapım…

Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve bulduğu para ile kendisine yeni bir hayat kuran Zeynep’in hikayesini izleyeceksiniz. Türkiye’de son yıllarda ortaya çıkan vurgunlar ile birçok kişinin hak etmediği paraları kazanarak zenginleştiği gerçeğinin bir yansımasını bu sefer dizi hikayesi olarak izleyeceksiniz.

Alina Boz yine güzelliğini ve yeteneklerini konuşturacak. Bulduğu para ile sıradan bir hayattan zengin bir hayata kavuşan Zeynep karakteri, ülkemizde son yıllarda siyaset aracılığı ile zenginleşenlerin bir bir ortaya çıktığı bir dönemde yayınlandığı için de anlamlı olacak.

Alina Boz, Bir Peri Masalı dizisiyle Türkiye'deki sahte hayatlara ayna tutacak! 8

Sahte hayatlar yaşayan ve para üzerinden bir yaşam döngüsü kuranların nasıl bir süreç yaşadıklarını Bir Peri Masalı dizisinde deneyimleme fırsatınız olacak.

Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Ürün, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldıkları dizi lüks hayata özlem duyan milyonlarca izleyiciyi de etkileyecek gibi gözüküyor.

Alina Boz, Bir Peri Masalı dizisiyle Türkiye'deki sahte hayatlara ayna tutacak! 9

Türkiye’de kısa yoldan zengin olma hevesinde birçok insan bulunduğu gerçeği ortada. Ancak bunları çok küçük bir kısmı bunu başarıyor ve Fox TV’nin yeni dizisinde milyonlarca izleyici her daim daha fazlasını hak ettiğini düşünen, lüks bir hayatı düşleyen Zeynep’in hikayesi ile yüzleşecek.

Alina Boz hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Bir Peri Masalı dizisi, en çok da başrol erkek oyuncusu olan Tarık Emir Tekin için büyük bir sınav niteliği taşıyor.

Sadakatsiz isimli dizide 2 sezon boyunca Selçuk karakterinde çok başarılı olan genç oyuncunun, ilk başrolünde nasıl performans ortaya koyacağını hep birlikte göreceğiz.