Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisinde Erkan Petekkaya’yı izleyenler aynı şeyi düşündü! Böyle bir rolün üstesinden gelmek herkesin işi değil!

O Kız dizisinde Erkan Petekkaya’yı izleyenler aynı şeyi düşündü! Böyle bir rolün üstesinden gelmek herkesin işi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O Kız isimli Kanal D dizisi yayın hayatına çarşamba akşamı başladı ve iyi reytingler de elde ederek dikkatleri çekti. Erkan Petekkaya’nın 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki çocuğun zeka seviyesindeki bir karakteri başarıyla canlandırması da sosyal medyada çok konuşulan bir konu oldu.

Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer’in de başrollerinde yer aldığı O Kız dizisinde herkesin gözü Kadir karakterinin üzerindeydi. Erkan Petekkaya da rolün üstesinden gelebileceğini daha ilk bölümden herkese ispatladı.

Oyuncu, benzer rahatsızlıkları bulunan insanlarla birlite vakit geçirmesinin ve uzmanlardan destek almasının faydasını gördüğünü de göstermiş oldu. Birçok dizi hayranı ekran başında Kadir karakterini izlerken aynı şeyi düşündü.

“Erkan Petekkaya’nın oyunculuğu mükemmel, böyle bir rolün üstesinden gelmek her yiğidin harcı değil” şeklinde sosyal medyada yapılan yorumlara birçok kişi katıldı.

O Kız dizisinde Erkan Petekkaya'yı izleyenler aynı şeyi düşündü! Böyle bir rolün üstesinden gelmek herkesin işi değil! 8

Gerçekten de dizinin hem güçlü dram hikayesi hem de ekranda daha önce görmediğimiz nitelikteki Kadir karakterinin duygusal yansıması izleyicileri Kanal D ekranında tuttu. Dizinin iyi reytingler alması da ilerleyen bölümlerde daha da güçlü bir çıkış yapma ihtimali bulunduğunu gösteriyor.

Hayatın içinden bir dizi olduğu değerlendirmesini yapan izleyiciler, Zeynep karakterini canlandıran Dilin Döğer’in de rolünü gayet başarılı şekilde canlandırdığını belirten yorumlar paylaştı. Daha önce fazla bir tecrübesi bulunmamasına rağmen genç oyununun iyi bir seçim olduğu ilk bölümden anlaşıldı.

Özel bakıma ihtiyacı olan insanların içinde bulundukları durumun da ekrana yansıması anlamına gelen O Kız dizisi, aynı zamanda benzer problemler yaşayan yüzbinlerce ailenin hayatına dokunması nedeniyle de bir hayli önemli bir proje olarak gözüküyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Özel bakıma muhtaç olan insanları ve ailelerinin yaşadığı sorunları dile getiren harika bir dizi olmuş.”

O Kız dizisinde Erkan Petekkaya'yı izleyenler aynı şeyi düşündü! Böyle bir rolün üstesinden gelmek herkesin işi değil! 9

Gerçekten de O Kız dizisinin hikayesi ve ortaya koyduğu toplumsal gerçeklik birçok izleyicinin empati yapmasını sağladı. Bu tür durumların yaşandığının farkında bile olmadan hayatına devam eden birçok izleyici için farkındalık da taşıyan O Kız dizisinde hikayenin hayatın içinden olması başarının da anahtarı olarak gözüküyor.

Dizinin 28 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak ikinci bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Oyuna gelen Zeynep’i zor günler bekliyor!

Ozan ve Sitare’nin oyununa gelen Zeynep zor zamanlar ile karşı karşıyadır. Hem Zeynep hem de Kadir için artık hayat eskisi gibi olmayacaktır.