Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın karnı burnunda fotoğrafına ünlü isimlerden yorum yağdı!..

Hazal Kaya’nın karnı burnunda fotoğrafına ünlü isimlerden yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Televizyon ekranlarına en son Fox TV’de yayınlanan Misafir adlı diziyle gelen ve ‘Gece’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hazal Kaya, dijitalde ise en son Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisinde rol almıştı.

Rol aldığı dizilerin ve filmlerin yanı sıra özel hayatıyla da sürekli gündemde olan Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile evli. Evlendiği 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan başarılı oyuncu şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşıyor.

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunun kız olacağını ve adını ‘Leyla’ koyacağını açıklamıştı.

Hazal Kaya'nın karnı burnunda fotoğrafına ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 8

Yüzü olduğu kozmetik markasının lansmanına katılan güzel oyuncu organizasyondan pozlarını instagram hesabından da paylaştı.

Pembe, dantel detaylı mini elbisesiyle poz veren oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü. Hazal Kaya’nın paylaşımına ünlü isimlerden de yorum yağdı. Oyuncu Özge Özpirinçci ‘Çok güzelsiniz ” kızlar yorumunu yaptı.

Hazal Kaya'nın karnı burnunda fotoğrafına ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 9

Oyuncu Eda Ece’nin nanar boncuğu emojisiyle yorum yaptığı paylaşıma, Hazal Kaya’nın hayranları tarafından da kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Oyuncu instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarının altına, “Elbette hayat güzel” notunu düştü