Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisinde sırlar bir bir açığa çıkacak, Dilin Döğer gündem olacak!

O Kız dizisinde sırlar bir bir açığa çıkacak, Dilin Döğer gündem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanan O Kız dizisi, başladığı günden bu yana güçlü bir dram hikayesi anlatıyor. Kadir karakterinde Erkan Petekkaya’nın çok başarılı bir performans sergilediği dizide Sitare olarak izlediğimiz Sezin Akbaşoğulları da oyunculuk yeteneklerini konuşturuyor.

O Kız dizisi ile tanınmaya başlanan Zeynep karakterini canlandıran Dilin Döğer için de kariyerinde çok güzel günler yaşanıyor. Oyuncu, hem sosyal medyada öne çıktı hem de dizinin hikayesinde kilit bir rolde olmanın farkını hissediyor. Hem gündemde yer almak hem de oyunculuk yeteneklerini geliştirmek açısından O Kız dizisinden en büyük faydayı görenlerin başında Dilin Döğer geliyor.

O Kız dizisinin senaryosunda sırların bir bir açığa çıkmaya başlayacağı bir dönem de başlayacak. Zeynep karakterinin daha çok konuşulacağı bir ortam oluşacak ve Dilin Döğer ismini de sosyal medya ile basında daha çok duyacaksınız.

Zeynep, hikayede tüm çatışmaların içinde kendisi ile izleyenleri etkileyecek bir yüzleşme yaşayacak. Kendini bulma mücadelesi veren Zeynep karakterini neler bekliyor. İşte bu konuyla ilgili Dilin Döğer, Set Ekstra programındaki açıklamasında şunları söyledi:

“Zeynep’in neler beklemiyor ki? Zeynep’in hayatı etrafındaki bütün insanlarla çevrelenmiş tırnaklanmış durumda… Bir tırnağı yok ediyor, öbür tırnak geliyor. Verdiği çaba içerisinde de kendini buluyor, kendini fark ediyor. Kendine şaşırıyor. Bazen yapsam mı, yapmasam mı diyor. Böyle bir çatışma içerisinde… Kendiyle yüzleşerek ya da barışarak yoluna devam ediyor.”

O Kız dizisinde sırlar bir bir açığa çıkacak, Dilin Döğer gündem olacak! 7

O Kız dizisinin hikayesinde senaristlerin Zeynep karakterine ilerleyen bölümlerde daha fazla ilgi göstereceği ve dramatik anlarla birlikte izleyicilerin bu karakter ile empati kurma ihtiyacının artacağı gözlemleniyor.

Yoğun bir çalışma programı olmasına rağmen sette tüm ekibin uyumlu ve eğlenceli bir ortam oluşturması da başarıda önemli bir faktör olarak ortaya çıkıyor.

Dilin Döğer, güzel bir ekip ile çalıştıklarını belirtirken, sadık izleyicilere de şu mesajı verdi:

“İlerleyen bölümlerde heyecan daha çok artacak ve sırlar yavaş yavaş ortaya çıkacak.”

Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun da etkili rollerde yer aldığı O Kız dizisi, bu sezonun başarılı projelerinden birisi olarak öne çıkıyor.