Ana sayfa Sosyal Medya Hep iyi dizilerde rol alan Başak Gümülcinelioğlu bu sefer hayal kırıklığı yarattı!

Hep iyi dizilerde rol alan Başak Gümülcinelioğlu bu sefer hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başak Gümülcinelioğlu hayranları genç oyuncuyu yeni dizisi Sipahi’de çok farklı bir karakterde izledi. Ezgi isimli istihbarat ajanı rolü ile dikkatleri çeken Gümülcinelioğlu, dizinin yayınlarının başlamasından önce yaptığı açıklamada projenin kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlatmıştı.

İşte oyuncunun o sözleri: “Hem televizyonda görülmüş en güçlü kadın karakterlerden birini oynayacağım hem bunun için çok uzun süredir eğitiliyorum. Çok fazla dil konuşan, çok iyi aksiyon sahneleri olan, çok iyi dövüşen, iyi silah-bıçak kullanan bir karakter bu.”

Oyuncu, böyle güçlü bir kadın karakteri canlandıracak olmanın heyecanı içindeydi. Dövüş sanatlarını iyi bilen, son derece iyi silah kullanan, sert bir kadın imajı ile Başak Gümülcinelioğlu, bundan önceki rollerinden çok farklı bir görüntü çizdi.

Sette öğrendiği yeni bilgiler, aldığı eğitimler ile birlikte kendisini fazlasıyla geliştirmesi de Sipahi dizisinin kazanımlarından birisi oldu. Dizide çok iyi dövüşen ve duygusal zayıflığa yer vermeyen Ezgi, zorlu görevlerin üstesinden gelen bir kadın ajan olarak öne çıktı.

Hep iyi dizilerde rol alan Başak Gümülcinelioğlu bu sefer hayal kırıklığı yarattı! 7

Role ilk başta çekince ile yaklaşan, hem titiz hem de yoğun bir çalışma sergileyen Başak Gümülcinelioğlu, hikayenin genel olarak izleyicileri kendisine çekememesinin talihsizliğini de yaşadı.

Oyuncunun canlandırdığı Ezgi karakteri de pek fazla öne çıkamadı. Sosyal medyada da Başak Gümülcinelioğlu hayranları güçlü bir etkileşim desteği sağlamadı. Oysa ki genç oyuncu bundan önce çok önemli dizilerde yer almış ve büyük şanslar elde etmişti.

Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde de çok başarılı bir çıkış sergiledi. Yargı dizisindeki Neva karakteri de üst üste başarılı işlerden bir diğeriydi.

Sipahi dizisi ise Başak Gümülcinelioğlu’nun kariyer yolculuğunda çok da önemi olmayan bir proje olarak kalacak gibi gözüküyor. Dizinin gelecek hafta 8. bölümü ile final yapması bekleniyor.