Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisine çok ünlü bir isim öyle bir rolle katıldı ki, her şey baştan aşağıya değişecek!

O Kız dizisine çok ünlü bir isim öyle bir rolle katıldı ki, her şey baştan aşağıya değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O Kız isimli Kanal D dizisi çarşamba akşamları yayınlanıyor ve diziyi izleyen geniş bir kitle bulunuyor. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın güçlü performansları ile etkilediği dizinin hikayesinde de çok ilginç bir döneme girildi.

Kadir karakterinde Erkan Petekkaya, 45 yaşında olan ama 5 yaşındaki çocuğun duygularına sahip bir karakter ile kariyerinin en farklı rollerinden birisini canlandırıyor. Oyuncunun bu farklı karakterde çok başarılı bir iş çıkardığını da hayranları sıklıkla sosyal medyadaki yorumlarında bahsediyor.

Şimdi de dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Rojda Demirer katıldı. 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, son dönemde Maraşlı ve ardından da Son Nefesime Kadar isimli dizilerde başrolde yer almıştı. Etkili performansları ile bilinen Rojda Demirer’in dizide canlandıracağı karakter de çok önemli olacak.

O Kız dizisine çok ünlü bir isim öyle bir rolle katıldı ki, her şey baştan aşağıya değişecek! 7

Erkan Petekkaya’nın partneri olarak hikayeye dahil olan oyuncu, Kadir karakterinin eski eşi Melek olarak izleyicilerle buluşacak. Kadir’in eski eşi ve Zeynep’in annesinin ortaya çıkması ile birlikte O Kız dizisinin hikayesinde büyük değişimler yaşanması bekleniyor.

Zaten reytingler noktasında fena bir görüntü çizmese de O Kız dizisi, biraz daha iyi sonuçlar alabilecek bir yapım olarak gözüküyor. Rojda Demirer’in gelişi ile birlikte hikaye daha farklılaşacağı için reytinglere de olumlu yansıması yaşanabilir.

Sevilen oyuncunun diziye dahil olmasının ardından hikayede neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

O Kız heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…