Ana sayfa Sosyal Medya Kendisini mısır tarlasının ortasına atan oyuncu Cemre Baysel hayranlarını mest etti!

Kendisini mısır tarlasının ortasına atan oyuncu Cemre Baysel hayranlarını mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yeşil Deniz adlı diziyle ekran kariyerine başlayan oyuncu Cemre Baysel, Elimi Bırakma dizisindeki ‘Melis’ karakteri ile büyük dikkat çekti.

Ramo, Sol Yanım ve ardından Baht Oyunu dizileri ile birlikte popülerliğini zirveye çıkartan oyuncu, yaz döneminde de Senden Daha Güzel isimli dizide başrolde yer aldı. Romantik komedi hikayelerinin aranılan yüzlerinden biri haline gelen güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarından yoğun ilgi gördü. Kendisini mısır tarlasının ortasına atan oyuncunun mutluluğu objektife böyle yansıdı.

Kendisini mısır tarlasının ortasına atan oyuncu Cemre Baysel hayranlarını mest etti! 8

Paylaşımına ‘Cennette miyim?! notunu düşen oyuncunun fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı. Instagram’da 3.5 milyon takipçisi bulunan oyuncunun mısır tarlasındaki fotoğraflarına hayranları tarafından, “Bize de getir gelirken” şeklinde yorumlar yapıldı.

Kendisini mısır tarlasının ortasına atan oyuncu Cemre Baysel hayranlarını mest etti! 9

Hayranlarının yeni projesini merakla beklediği Cemre Baysel, Blu TV’de ilk sezonu 2018 yılında yayınlanan Bozkır isimli polisiye ve suç türündeki dizinin ikinci sezonunda rol alacak. Çekimleri Eskişehir’de yapılacak olan yapımda  Baysel, ‘Sevda’ isimli bir karakteri canlandıracak.

Yeni projesinde bu sefer dram rolünü tercih eden oyuncu Bozkır’da, Yiğit Özşener ve Furkan Andıç ile birlikte başrolü paylaşacak. Cemre Baysel’in Bozkır gibi çok kaliteli ve etkileyici bir diziyi tercih etmesi, kariyeri adına da çok akıllıca alınmış bir karar olarak gözüküyor.