Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Burcu Özberk hayranlarına nostalji yaşattı!..

Oyuncu Burcu Özberk hayranlarına nostalji yaşattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Rol aldığı yapımlar ve oyunculuğu ile beğeni toplayan Burcu Özberk sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Afili Aşk adlı  romantik komedi dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanına oyuncunun instagram’da 9 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.

Sosyal medyada her paylaşımı ilgiyle takip edilen oyuncu, anneannesinin evinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. 32 yaşındaki oyuncu daha küçük yaşlarındaki bir fotoğrafını paylaşarak hayranlarına da nostalji yaşattı.

Oyuncu Burcu Özberk hayranlarına nostalji yaşattı!.. 7

Ekranlara en son romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisi ile gelen Burcu Özberk bir süredir ekranlardan uzakta.

Yapımcılardan pek çok yeni proje teklifi alan Burcu Özberk’in  ekrana henüz ne zaman döneceği net değil ancak dijital platform Amazon Prime için çekilen ilk Türk yapımı projede başrolde yer alması güzel oyuncunun hayranları için büyük sevinç kaynağı oldu.

Rüyanda Görürsün adlı filmde oyuncuya başrolde, Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisindeki performansı ile beğeni toplayan şarkıcı Murat Boz eşlik etti.

Filmin çekimlerigeçtiğimiz ay yapıldı. Çekimler esnasında partneri Murat Boz’la da fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu Boz hakkında da konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı; “Çok uyumlu, çok tatlı, naif bir insan. Onunla çalışmaya başlamadan önce de hevesli ve heyecanlıydım. Birlikte çalıştığımız için de çok mutluyum.”