Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisine Rojda Demirer doping etkisi yaptı, hikayenin gücü arttı!

O Kız dizisine Rojda Demirer doping etkisi yaptı, hikayenin gücü arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisinde Müjgan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Rojda Demirer, hikayenin gücünün artmasını sağladı.

Dizilere sonradan katılan oyuncuların bazen çok etkili olduğu görülmüştür. Bu isimlerden birisinin de Rojda Demirer olduğunu söyleyebiliriz. Kasım ayında O Kız dizisine katılan ve izleyicileri de etkileyen Melek karakterinde tecrübelerini yansıtan oyuncu, hikayenin de hareketlenmesinde önemli bir rol oynadı.

O Kız dizisinin özellikle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler almaya devam etmesi önemli bir başarı. Zira, birçok dizi rakip projelerin fazlalığının da etkisi ile reyting düşüşü yaşarken, O Kız dizisi istikrarlı bir şekilde kendi izleyici kitlesini elinde tutmayı başarıyor.

Erkan Petekkaya’nın çok başarılı bir oyunculukla ortaya koyduğu Kadir karakteri dizinin sürükleyicisi. Ayırca Sitare karakterinde Sezin Akbaşoğulları da izleyicileri bir hayli etkiledi.

Dilin Döğer ile Cengiz Orhonlu, genç isimler olmalarına ve hikayede güçlü bir konumda bulunmalarına rağmen, zorlukların üstesinden gelebildiler. Şimdi de bu başarılı kadroya Rojda Demirer katıldı ve bu durum doping etkisi yaptı.

Dizinin 12. bölümü çarşamba akşamı yayınlandı ve Sitare’nin Müjgan’ın gerçekte Melek olduğunu anlaması ile hikayede bir kırılma anı yaşandı.

O Kız dizisine Rojda Demirer doping etkisi yaptı, hikayenin gücü arttı! 7

Birçok izleyicinin arzu ettiği Zeynep ile Doruk yakınlaşması da yine bu bölümde yaşandı. Doruk’un Zeynep’i öpmesi yeni bir ilişkinin başlangıcı olarak görülüyor.

Hikayede işlerin iyice karıştığı bölümde izleyici ekran başına kilitlendi ve reyting sonuçları da tüm kişiler kategorisinde yine ortalamanın üzerinde gerçekleşti.

Yalıda çıkan yangının akıbeti herkes tarafından büyük merak konusu olmuştu. Ozan’ın kurtarmadığı Sitare’yi Kadir kurtardı. Ardıç ise hayatını kaybetti. Ardıç’ın da ölümü ile Sitare için yeni bir dönem başladı.

Sitare hastaneden çıkar çıkmaz yeni evine geçti. Müjgan ise hiç vakit kaybetmeden soluğu Sitare’nin yeni evinde aldı. Başına gelen olaylardan sonra Sitare’nin ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Kadir’in Sitare’ye yangın gecesi Melek’i gördüğünü söylemesi Sitare’nin aklına kurt düşürdü. Parçaları birleştiren Sitare, Müjgan’ın aslında Melek olduğunu anladı ve ikisini buluşturmaya karar verdi. Sitare’nin davet ettiği Müjgan, evin salonunda Kadir’i görünce şok oldu.

O Kız, yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaya devam ediyor.