Ana sayfa Sosyal Medya Hayal Köseoğlu, ‘sektörde çalışmak istemediğim bir sürü insan var’ sözleriyle ilgili sosyal medyada yeni bir açıklama yaptı!

Hayal Köseoğlu, ‘sektörde çalışmak istemediğim bir sürü insan var’ sözleriyle ilgili sosyal medyada yeni bir açıklama yaptı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hayal Köseoğlu, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından biri. Mucize Doktor dizisindeki  ‘Açelya’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, geçtiğimiz aylarda final yapan Mahkum dizisindeki ‘Sasha’ karakteriyle de çok konuşuldu.

Mahkum’da, suç işlemekten çekinmeyen, bilgisayar korsanı ve her kılığa girebilen bir anarşist karakter ile hayranlarını çok şaşırtan oyuncu performansıyla övgü dolu yorumlar aldı.

Oyuncu, bazen sosyal medya hesabında bazen de basın mensuplarına yaptığı sektörle ilgili açıklamalarıyla da gündeme geliyor. Dizi ve film sektörüne dair en çok zorlandığı noktanın kadın oyunculara dayatılan güzellik ve erkek oyunculara da dayatılan yakışıklılık standardı olduğunu zaman zaman belirten Hayal Köseoğlu sektörle ilgili yaptığı son açıklamarıyla yine gündem oldu.

15 yaşından itibaren oyunculuk yaptığını ifade eden Hayal Köseoğlu, “Bizim sektörde yükselmek için bedel ödemen gerekiyor” açıklamasıyla dikkat çekmişti. Hayal Köseoğlu bu sözleriyle ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Hayal Köseoğlu, sektörde çalışmak istemediğim bir sürü insan var sözleriyle ilgili sosyal medyada yeni bir açıklama yaptı! 21

Hayal Köseoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Ben bu sisteme karşıyım. 15 yaşında bu sektöre başladım ve her projede farklı hiyerarşiler oluyor, bir yere gelmek için çabalarken bir sürü şeyle karşılaşıyorsunuz. Tatlı deneyimlerin yanı sıra bir sürü tatsız deneyim de yaşadım. Bizden sonra gelenlerin aynı şeyleri yaşamaması için elimden geldiğince ses çıkarmaya çalışıyorum. Sektörde görmek istemediğim ve bırakın aynı ortamda olmayı; o isim yer alıyor diye reddettiğim projeler oldu” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı en son açıklamada; Sözleriyle tek bir isimden bahsetmediğini belirterek, “İş etiği olarak bana yüzde yüz ters ve çalışmaktan hiç keyif almayacağım bir sürü insandan bahsettim” ifadelerini kullandı.