Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisine yeni katılan oyuncu heyecanı körükledi, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

O Kız dizisine yeni katılan oyuncu heyecanı körükledi, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O Kız isimli Kanal D dizisinin her yeni bölümü heyecanlı bir şekilde devam ediyor ama reytingler istenildiği kadar iyi noktada değil. Ortalamaya yakın oranlar elde eden dizinin çarşamba akşamları rekabette Kuruluş Osman’dan sonra en çok izlenen dizi olmayı başardığını da ayrıca belirtelim.

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın bir oyunculuk resitaline çevirdiği O Kız isimli Kanal D dizisine, yeni bir ünlü isim daha kazıldı. Kadir’in eski karısı ve Zeynep’in annesi Melek rolünde Rojda Demirer, hikayeye büyük bir heyecan kattı.

O Kız yayınlanan son bölümü ile izleyici ekran başına kilitledi… Ve birçok kişinin aklında da Zeynep’in annesi Melek aslında kim? sorusu belirdi. Çünkü bu yeni karakter hem hırslı hem de bir amacı var. Bu hırsın altında yatan nedeni herkes merak ediyor.

O Kız dizisine yeni katılan oyuncu heyecanı körükledi, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 7

Melek karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni kazanan Rojda Demirer, dizinin hikayesine yönelik bazı bilgiler de sundu. Melek ilerleyen bölümlerde öyle şeyler yapacak ki, herkes çok şaşıracak.

Melek’in çok ters köşe bir karakter olduğuna değinen Rojda Demirer, şunları anlattı: “Elbette Melek’in bir anda yıllar önce terk ettiği çocuğunun ve kocasının karşısına çıkması bir tesadüf değil. Melek hırslı ve hayatta kalmak konusunda güçlü güdüleri olan bir kadın. Kendi çıkarları doğrultusunda hedefine doğru giderken her yolu deneyebilir. Dolayısı ile izleyiciyi oldukça şaşırtacak zaman zaman duygulandıracak olaylar olacak.”

Bu sözlerden de anlaşılıyor ki, O Kız dizisinin hikayesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Rojda Demirer ile birlikte hikayeye büyük bir değişim dalgası hakim olacak.

Geçen haftaki 10. bölümde Melek’in gelişi tüm dengeleri değiştirirken dizinin bölüm finaline ise Doruk’un Ozan ve Sitare’yi yakalaması damga vurdu. Peki 11. bölümde neler olacak? Fragman yayınlandı.

Sitare verdiği savaşı kaybetmeye başlıyor! Sitare, Melek’i kendi safında savaşması için heveslendirirken, kendi kuyusunu kazdığının farkına geç varıyor. Doruk’u gözüne kestiren Melek, Sitare’nin krallığını ortak olmak istiyor. Öte yandan Doruk ve Ozan’ın arasında kalan Zeynep’in ne yapacağı merak konusu!

O Kız heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…