Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ilk hamileliğinden ders çıkardı, aynı hatayı yapmıyor!

Hazal Kaya ilk hamileliğinden ders çıkardı, aynı hatayı yapmıyor!

tarafından ker_def

Hazal Kaya’nın kilo kontrol çabası… Ünlü oyuncu Hazal Kaya, ilk hamileliğinde çok kilo alması ile dikkatleri çekmişti. Habertürk TV’de katıldığı Doğal Olarak isimli programda çeşitli açıklamalarda bulunan oyuncu, şimdi kilosuna çok dikkat ettiğini söyledi.

Hazal Kaya hem hamilelik süreçleri hem de doğru beslenme konularında da bilgilerini paylaştı. Fikret Ali ismini verdikleri oğlunu büyütmeye devam eden oyuncu, ayrıca ikinci çocuğunu da dünyaya getirmek için gün sayıyor.

Leyla Süreyya ismini verecekleri bir kız bebek bekleyen Hazal Kaya, ikinci hamileliğinde kilosuna çok dikkat ettiğini belirtti. Oyuncu, şayet kızı doğduktan sonra aklına başka bir isim gelirse bunu da koyabileceğini belirterek şaşırttı.

Hazal Kaya ilk hamileliğinden ders çıkardı, aynı hatayı yapmıyor! 7

Kilo konusunda dikkatli olduğundan da bahseden ünlü oyuncu, şu açıklamayı yaptı:

“Ne kadar çok emziriyorsan o kadar çok kilo veriyorsun. Ama derdim kilo vermek değildi. İlk hamileliğimde çok kilo aldım. Daha rahat gezebilmek için kilo verdim. Derdim daha rahat hareket edebilmek. Sezaryenle doğum yapınca dikişler nedeniyle fazla kilo sıkıntı oluyor. Şimdi daha planlı daha kontrollü gidebiliyorum” diyerek kilo kontrolüne dikkat ettiğini söyledi.