Ana sayfa Sosyal Medya O Kız dizisinin başrolü Erkan Petekkaya ile eşi Didem hanımın yüreğini yakan ölüm!

O Kız dizisinin başrolü Erkan Petekkaya ile eşi Didem hanımın yüreğini yakan ölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız isimli dizinin başrolünde Erkan Petekkaya yer alıyor. Ünlü oyuncu, 45 yaşındaki bir adamı 5 yaşındaki çocuk duygusunda canlandırıyor. Böyle zorlu bir rolde çok başarılı bir performans gösteren oyuncu, şimdilerde ise Kahramanmaraş’ı etkileyen deprem felaketi ile gelen büyük acıyı yaşıyor.

6 Şubat Pazartesi günü üst üste iki büyük deprem felaketi ile sarsılan 10 ili kapsayan büyük bir dram yaşandı. Çok sayıda insan enkaz altında kaldı. Onların kurtarılmasına yönelik çabaların yanı sır, yaralananların da çok fazla olduğu ve insanların evlerine giremediği için kış günlerini sokakta geçirmek durumunda kalması birçok dramı ortaya çıkardı.

Erkan Petekkaya ve karısı Didem Petekkaya da bu deprem felaketinde canı yanan insanlar arasında bulunuyor. Didem Petekkaya, Hatay’da enkaz altında kalan yakınlarını kurtarmak adına sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptı.

Orada bulunanlara ve yetkililere yardım çağrısında bulunan Didem ve Erkan Petekkaya çifti, umutla iyi bir haber almak için bekledi.

Erkan Petekkaya, “Sevgili eşim Didem Petekkaya’nın yakın akrabaları enkaz altındadır. Ulaşamıyoruz lütfen yardım edin” ifadelerini kullandı.

Ancak kötü haber geldi. 9 yaşında bir çocukları bulunan İsmail ve Ayşegül Kuseyrioğlu’nun kızları Zeynep ile birlikte hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Didem Petekkaya, acı haberi, “Olmadı, Allah herkesin yardımcısı olsun” şeklindeki mesaj ile paylaştı.

O Kız dizisinin başrolü Erkan Petekkaya ile eşi Didem hanımın yüreğini yakan ölüm! 7