Ana sayfa Dizi Haberleri O nasıl bir şahlanış! Sadakatsiz öyle güçlü başladı ki, Sen Çal Kapımı’nın gözü yaşlı!

O nasıl bir şahlanış! Sadakatsiz öyle güçlü başladı ki, Sen Çal Kapımı’nın gözü yaşlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin reyting başarılarını konuştuğumuz Çarşamba akşamları artık tüm tablo baştan aşağıya değişti. “Mekanın asıl sahibi Kuruluş Osman” geri döndü ve çok da beğenildi. İkinci sezon için hem yeni karakterler hem de değişen senaryo, atv’nin yine günün birincisi yapmaya yetecek.

Ancak aslı sürpriz Sadakatsiz dizisinden geldi. Kanal D ekranında başlayan, Medyapım tarafından BBC dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, günün en çok izlenen ikinci yapımı olmayı başardı. Yani Kuruluş Osman’dan sonra tüm kategorilerde ikincilik elde etti.

Cansu Dere ile Caner Cindoruk’u başrolde buluşturan diziden böyle güçlü bir çıkış beklenmiyordu. En azından Sen Çal Kapımı dizisini geride bırakabileceği tahmin edilmiyordu. Ancak Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin uzun süredir önde götürdüğü çarşamba rekabetinde artık Kuruluş Osman ile Sadakatsiz dizileri başa güreşeceklerini gösterdi.

Sadakatsiz 6-7 arası reytingleri ile yüksekten giriş yaptı ve böyle de devam edebileceğinin işaretleri sosyal medyaya yansıyan beğeni dalgasından da anlaşılabilir.

Sen Çal Kapımı ise güçlü sahneler yazılır ise Sadakatsiz ile ikincilik yarışı yapacaktır. Ancak Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in büyük başarıları diğer tüm diziler için çarşamba akşamını zorlaştırdı.

Doğduğun Ev Kaderindir, Benim Adım Melek dizileri de kendi kitlelerini oluşturmuş ve yollarına devam ediyor. Ancak en çok izlenen 4. ve 5. dizi olmaları durumu uzun süre değişmeyecektir.