Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bombası sonunda ortaya çıktı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bombası sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, kendi kitlesini oluşturmuş olsa da 4’lü reyting oranlarında gezinip duruyor. Bu oranlar ile sezonu tamamlaması kesin olan dizinin kadrosunda ise bir yenilik var.

Engin Öztürk, geçtiğimiz ay diziye katılacağı duyurulan ünlü isim idi… Bu buluşma 15. yeni bölümde gerçekleşecek. 14 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 15. yeni bölümde Engin Öztürk sürprizi izleyicileri de etkileyecek.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan dizide, Zeynep karakterinin acıları bir türlü bitmiyor. Mehdi ile Zeynep arasındaki ilişki çatırdıyor. “Sana artık güvenmiyorum” diyen Zeynep, bir de iş konusunda mı sorunlar yaşayacak?

Engin Öztürk’ün diziye katılması kritik bir önemde. Zeynep’in hayatını baştan aşağıya değiştirebilir. Yani dizinin gidişatına etkisi büyük olabilir. Barış karakterine hayat veren Engin Öztürk, 15.bölüm fragmanında havalı halleri ile dikkat çekiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bombası sonunda ortaya çıktı! 17

“Barış ve Zeynep arasında bir aşk yaşanır mı?” sorusunu soran izleyiciler, yeni bölümlerin çok heyecanlı geçeceğini tahmin ediyor. Engin Öztürk’ün diziye çok yakıştığını da belirten dizinin takipçileri, 15. bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

İşte 15.bölümden ilk görüntüler: