Ana sayfa Sosyal Medya O ne tatlılık, ne şirinlik… Engin Hepileri ve Beyza Şekerci’nin oğullarının son hali

O ne tatlılık, ne şirinlik… Engin Hepileri ve Beyza Şekerci’nin oğullarının son hali

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/ Detay – Şimdilerde tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranda ünlü oyuncu Engin Hepileri. Kendisi gibi oyuncu olan ile Beyza Şekerci ile 2017’de evlenen Hepileri, 2018’in Ekim ayında da baba olmuştu. Çiftin oğulları Can, 2 yaşına girmek üzere.

Oyuncu çift, tatillerini İzmir’in Urla ilçesinde yaptırdıkları tek katlı bir taş evde geçiriyorlar. Zaman zaman ünlü dostlarıyla yaz aylarında İzmir’de bir araya gelen Hepileri çifti, oğulları Can ile birlikte mutlu beraberlikleriyle dikkat çekmekteler.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakterini oynayan Engin Hepileri, 2019 yılında ise Kimse Bilmez isimli dizide yer almıştı. Oyuncu, rol aldığı her yapımdaki başarılı performansıyla takdir gören bir isim. Kariyer basamaklarını tırmanmaya devam eden Engin Hepileri, aile hayatıyla da takipçilerinin ilgisini çekmekte.

Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla eşi ve oğlu Can’ı ne kadar çok sevdiğini her fırsatta göstermekte. Şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezon çekimlerinde olan oyuncu, Urla’da çekilen bir fotoğraflarını instagram sayfasından paylaştı.

Minik Can’ın daha da büyüdüğü fotoğrafta da görülmekte. Akülü arabasında anne ve babasıyla poz veren minik Can, kimi takipçileri tarafından annesine, kimileri tarafından da babasına benzetilmekte.

İşte Hepileri’nin büyük aşklarıyla o mutlu poz…

Aşklarım benim, şanslarım.❤️
@beyzasekerci #cancan

O ne tatlılık, ne şirinlik... Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin oğullarının son hali 7