Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye’den Acun bile gider ama o iki kişi hep kalır!

O Ses Türkiye’den Acun bile gider ama o iki kişi hep kalır!

tarafından zk zk
tv8’in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye’den Gökhan Özoğuz’un ayrıldığı haberleri gündeme gelmişti.

Yıldız Tilbe’nin de ayrılmak istediği haberlerine Tilbe, böyle bir düşüncesi olmadığını belirtmişti.

Yeni sezonun jüri üyeleri yeniden şekillenirken Beyazıt Öztürk de gündeme bomba gibi düştü adeta.

Yeni sezonda Yıldız Tilbe kalır mı, gider mi göreceğiz ama Acun’u bile sollayan iki isim var ki jüride, her sene demirbaş gibi oldular artık.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın konuyla ilgili neler söylemiş:

O Ses Türkiye'den Acun bile gider ama o iki kişi hep kalır! 7

“Tilbe’nin yerine önerim Candan Erçetin

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrıldığını, Acun Ilıcalı Beyazıt Öztürk’le O Ses Türkiye için anlaştıklarını açıkladı. Ardından Yıldız Tilbe cephesinden de ayrılık haberi duyuldu. O Ses Türkiye karışıyor mu? Ortada bu kadar iyi bir program varken ne oldu da yaprak dökümü yaşanıyor? Uzun soluklu programlarda yeniliklere gitmezseniz kendinizi tekrar edersiniz. O nedenle son zamanlarda yaşanan ayrılıkları bir tazelenme olarak yorumlamak lazım! Bu programdan herkes gider, hatta Acun Ilıcalı bile gider.

Ancak bu programın değişmeyen iki ismi olur: Murat Boz ve Hadise. Aslında bu yarışmanın fark edilmesi de onların atışmasından sonra başlamadı mı? O nedenle bu sezon Beyazıt Öztürk Acun Ilıcalı’nın yerine moderatör olur. Hadise ve Murat Boz jüri üyeliğine devam eder. Eminim Yıldız Tilbe’nin yerine isim düşünülmüştür ama benden de bir öneri var: Candan Erçetin. Onların Beyaz’la atışmaları bile programa çok şey katar. Umarım keyifli bir sezon olur.”