Ana sayfa Sinema Ocak ayında vefat eden Turan Özdemir’in son filmi Kiraz Mevsimi vizyona giriyor

Ocak ayında vefat eden Turan Özdemir’in son filmi Kiraz Mevsimi vizyona giriyor

tarafından ker_def

Cuma günü vizyona girecek olan Ocak ayında kaybettiğimiz usta oyuncu Turan Özdemir’in son filmi ‘Kiraz Mevsimi’nin galası geçekleşti.

Durmuş Akbulut’un yönettiği aynı zamanda filmin yapımcısı olan Ramis Tanacı’nın senaryosunu kaleme aldığı filmin galası önceki akşam Vadistanbul AVM’de gerçekleşti.

Etkinliğe film ekibinden Taylan Güner, Yakup Yavru, Pelin Ermiş, Önder Yalçın, Emre Etrünç, Serap Oğan Eren, Ömer Yıldırım katıldı.

İş ve sanat dünyasından isimlerin katıldığı galaya Şarkıcı Kutsi Nişanlısı Feyza Çıpa ve son dönemim popüler oyuncularından Ali Burak Ceylan’da galada hazır bulundu.

Film Ekibi gösterim öncesi bir araya geldi. Filmde Turan Özdemir’in oğluna hayat veren başrol oyuncusu Taylan Güner,” Anadolunun içinden hikayeler anlattığımız sıcacık bir film oldu. Aslında festivallerde yarışacak vizyona girmeyecekti ancak Turan abi vefat edince. Ona bir selam göndermek için vizyona soktuk ve onu anmak için gala yapmak istedik” dedi.

Galaya katılan diğer oyuncular duygularını şu şekilde aktardılar.

Ocak ayında vefat eden Turan Özdemir'in son filmi Kiraz Mevsimi vizyona giriyor 7

Taylan Güner: Ermenek’te maden ocaklarındaki insanların hayatlarını birazda olsa göstermeye çalıştık. Bir tarafta düğün varken bir tarafında cenaze olan, ama hayatın her daim devam ettiğini anlatan bir hikaye!.. Biz çok severek çalıştık inşallah izleyenlerde beğenir!

Ramis Tanacı: Ermenek’te büyümüş birisi olarak oraların hikayesini anlatmaya çalıştık. Sıcak bir Anadolu filmi oldu. Bölgede maden ocakları benim ailemdende kayıplar var onlara saygı niteliğinde anlattığım bir hikaye oldu inşallah insanlar bizim hikayelerimiz sever ve empati kurarlar.

Serap Oğan Eren: Torosların hikayelerini anlatan sıcak bir film!.. Ancak içimiz Turan beyden ötürür biraz buruk inşallah beğenilir.

Ömer Yıldırım: Yaşanmışlıkların anlatıldığı etkileyici bir hikaye… İnsanların empati yapması gereken bir hikaye anlatıyor.

Filmin galasına nişanlısı Feyza Çıpa ile katılan Kutsi yaza yapacakları düğünü işleri nedeniyle ertelediklerinin bilgisini verirken, film hakkında” Taylan benim çok eski arkadaşım, onun böyle bir iş içinde olduğunu biliyordum bende çok merak ettim hikayeyi inşallah gişesi bol olur” şeklinde konuştu!